G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,11
CNY4,84
GBP45,47
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,83
GR. ALTIN2.873,31
BTC2.143.304,83

Sultangazi’de Patlama! İtfaiye Ekipleri Olay Yerinde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Giriş Mah. Halkının yaşadığı Esentepe Mah. hareketli bir sabaha uyanırken, mahsur kalan 7 kişi şans eseri kurtarıldı

Olay, Yıldırım Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın altında yer alan doğal gaz hattında meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü patlama meydana gelirken, çevrede paniğe neden oldu.

Olay sonrasında bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri patlamanın etkisiyle olası başka bir patlamaya karşı güvenlik önlemleri aldı. Ayrıca sağlık ekipleri de olay yerine sevk edilerek yaralılara müdahalede bulundu.

Patlama sonucu yer altındaki doğal gaz hattında meydana gelen hasar nedeniyle mahsur kalan 7 kişi kurtarıldı. Kurtarılan kişilerin durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Patlamanın çevredeki binalara zarar verdiği ve bazı evlerde hasara neden olduğu gözlendi. Olay yerinde inceleme yapan yetkililer, patlamanın nedenini ve hasarın boyutunu belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Sultangazi Belediye Başkanı, patlama sonrasında olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Başkan, mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini ileterek, yaşanan olayın ardından gereken tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Patlama nedeniyle bazı evlerde zarar gören vatandaşların ise belediyeden yardım talebinde bulunduğu öğrenildi. Belediye ekipleri, zarar gören evlerde gerekli incelemeleri yaparak vatandaşlara destek olmaya çalışıyor.

Yetkililer, patlamanın nedeninin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğünü ve mahalle sakinlerinin alınan tedbirlere uyması gerektiğini belirtti. Patlama sonrasında bölgede huzursuzluk devam ederken, yetkililer olayın ardından mahallede güvenlik önlemlerini arttırdı.

Patlamanın ardından doğal gaz hattında meydana gelen hasarın onarımı için çalışmaların devam ettiği ve kısa süre içerisinde tamamlanması bekleniyor. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sultangazi’de Patlama! İtfaiye Ekipleri Olay Yerinde

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!