G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.149.831,70

Birce Akalay ve Hakan Kurtaş Aşkı Ortaya Çıktı! İşte Detaylar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncu Birce Akalay, 2017 yılında Sarp Levendoğlu ile üç yıllık evliliğini sonlandırdıktan sonra Hakan Kurtaş ile ilişki yaşamaya başladı. Çift, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Beyoğlu’ndaki bir sinemada Oscar adayı ‘Zavallılar’ filmini izlerken görüntülendi ve ilişkileri resmen ortaya çıktı. Sosyal medya hesaplarından birbirlerinin fotoğraflarına kalp ikonuyla yorum yapmaları da hayranlarının dikkatini çekti. İkilinin aynı menajerlik şirketine bağlı olmaları nedeniyle basın danışmanları ilişkiyi doğruladı ve “Daha çok yeni” dedi.

Son zamanlarda bir röportajda gülüşünden ilişkisinin anlaşılması gerektiğini söyleyen 39 yaşındaki Birce Akalay, özel hayatıyla ilgili sorulara yanıt verdi. Basın mensuplarına ilişkiyi doğrulayan Akalay, “Doğrudur diyeyim, yeterli olur umarım” dedikten sonra evinin yolunu tuttu. İlişkileri hakkında açıklamalarda bulunan Akalay, medyanın ilgisini üzerlerine çekmeyi başardı.

Birce Akalay ve Hakan Kurtaş’ın ilişkisi, hem magazin basınında hem de sosyal medyada geniş bir şekilde yer buldu. Oyuncuların sevenleri ve takipçileri, çiftin mutluluğuna sevindi ve ilişkilerine destek verdi. Akalay’ın önceki evliliği ve şimdi yaşadığı ilişki arasındaki aşk hikayesi, hayranların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Oyuncu Birce Akalay’ın ilişkisi, basının ve medyanın da yakından takip ettiği bir konu haline geldi. Akalay ve Kurtaş’ın birlikte görüntülendiği etkinlikler ve paylaşımlar, magazin dünyasında geniş bir yankı uyandırdı. İkilinin ilişkisi hakkında yapılan yorumlar ve haberler, sosyal medyada da geniş bir şekilde paylaşıldı.

Birce Akalay ve Hakan Kurtaş’ın ilişkisi, oyuncuların kariyerlerine de olumlu yansımalar yapmaya başladı. İkilinin birlikte rol aldığı projeler, hayranlarının ve izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Akalay ve Kurtaş, birlikte geçirdikleri zamanları sosyal medya hesaplarından da paylaşarak sevenleriyle paylaşımcı bir şekilde ilişkilerini sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Birce Akalay ve Hakan Kurtaş Aşkı Ortaya Çıktı! İşte Detaylar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!