G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.157.062,69

Ece Ronay’ın İzdivacı ve Ardından Gelen Aşk Haberi Magazin Gündemini Salladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ece Ronay, sosyal medya platformunda popüler hale gelerek başladığı kariyerine, ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil ile birlikte şarkı çıkararak adını duyurmayı başardı. İkilinin çektikleri klibin ardından ise taciz iddiaları ortaya atıldı ve bu durum mahkemelik bir sürece dönüştü.

Ece Ronay, son zamanlarda sürekli gündemde olan isimler arasında yerini aldı. Özellikle sosyal medya fenomenliği ve güzellik merkezi sahipliği ile adından sıkça söz ettirdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir süre önce sosyal medya fenomeni Ece Ronay hakkında soruşturma başlattı. Bu soruşturmanın temelinde, eski eşi Mehmet Bilir’e ait iş yerlerinin silahlı saldırıya uğraması yatıyordu.

Ece Ronay’nin, eski eşi Mehmet Bilir’in iş yerinin kurşunlanması olayında azmettirici olduğu iddiasıyla birlikte 5 kişi ile birlikte çeşitli suçlamalarla gözaltına alındığı bilgisi kamuoyuna yansıdı. Suçlamalar arasında ‘Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, Yönetmek veya Üye Olmak’, ‘Tehdit’, ‘Kasten Yaralama’, ‘6136 Sayılı Kanuna Muhalefet’, ‘Mala Zarar Verme’, ‘Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması’ gibi suçlar bulunuyordu.

Gözaltına alınan 6 kişi, emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemede, Ece Ronay ve diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu olayların akabinde Ece Ronay, aşk hayatıyla gündeme geldi.

Şimdilerde güzellik merkezleri açarak iş dünyasında adından söz ettiren Ece Ronay, kısa bir süre önce nişanlısı Mehmet Bilir’le evlenmiş ama daha sonra boşanmıştı. Bu olaylı dönemin ardından Ronay, yeni sevgilisiyle yaşadığı ilişkiyle bir kez daha magazin basınının odağında yer aldı.

Ece Ronay’ın özel hayatındaki gelişmeler, sosyal medyada da yankı uyandırdı. Olaylı boşanmanın ardından yeni sevgilisiyle yaşadığı ilişkiyi paylaşan Ronay, takipçilerinden büyük ilgi gördü. Yaşadığı her türlü olayla adından söz ettiren Ece Ronay, kariyerinde ve özel hayatında önemli adımlar atmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ece Ronay’ın İzdivacı ve Ardından Gelen Aşk Haberi Magazin Gündemini Salladı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!