G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,32
EURO/USD1,11
BIST9.975,61
Petrol74,80
GR. ALTIN2.827,08
BTC2.155.392,65

Dünyanın En Büyük Sesi̇ Dimash Qudaibergen, Beşi̇ktaş Stadyumu’nda Unutulmaz Bir Konser Verecek

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyaca ünlü Kazak sanatçı Dimash Qudaibergen, 24 Mayıs 2024 tarihinde Beşiktaş Stadyumu’nda, RAMS Global ana sponsorluğunda 40 bin kişiye unutulmaz bir konser sunacak. 

Basın Toplantısında Büyük İlgi! 

Yıldızlar Organizasyon, Gain Medya ve BWO Entertainment iş birliğiyle düzenlenen dev konser için düzenlenen basın toplantısına, TÜRKSOY Genel Sekreteri Sultan Raev, Kazakistan’ın İstanbul Başkonsolosu Nuriddin Amankul ve birçok Dimash hayranı katıldı. Toplantıda, Dimash’ın yanı sıra babası Kanat Aytbayev, RAMS Kazakistan Temsilcisi Yerkin Baibatyrov, RAMS Türkiye Kurumsal İletişim ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Funda Öge, Yıldızlar Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Yıldız ve BWO Entertainment Genel Müdürü Ömer Lakay da konuşma yaptı. 

Dimash: “En İyi Konserim Olacak!” 

Dimash, basın toplantısında yaptığı konuşmada, Türkçe olarak hayranlarına teşekkür ederek, “Bu zamana kadar ki en iyi konserimi vermeyi deneyeceğim. Desteğiniz ve sevginiz için çok teşekkürler. Hayranlarım olmasa asla burada olamazdım” dedi. 

Manevi Bağların Güçlenmesi İçin Müzik Köprüsü! 

Sanatçı, Türk ve Kazak halkları arasındaki dostluğun artması ve manevi bağların güçlenmesi için müziğin önemine vurgu yaparak, “İki halk arasındaki dostluk çoğalsın, manevi bağımız güçlensin. İki ülke arasındaki özellikle manevi ve kültürel ilişkilerin gelişmesi bizim için çok önemli. Bu etkinlik de buna köprü vazifesi görüyor” şeklinde konuştu. 

Türkçe Şarkılar ve Sürpriz Düet! 

Dimash, konserde Türkçe şarkılar seslendireceğini ve Türkiye’nin sevilen sanatçılarından biriyle sürpriz bir düet yapacağını açıkladı. “Sahnede bana eşlik etmek isteyen tüm sanatçılara kalbim ve gönlüm açık. Kimle beraber sahne alacağımı konsere geldiğinizde görmenizi diliyorum” diyen Dimash, Türk halkının gönlünde taht kuran bir sanatçı olacağını belirtti. 

Klipte Milli Değerlere Saygı! 

Basın mensuplarına gösterilen yeni klibinde, Dimash’ın milli değerlere saygı gösterdiği ve Dede Korkut’a atıfta bulunduğu görüldü. Her şarkısının felsefi ve sosyolojik bir alt yapısı olduğunu belirten sanatçı, klipte milli değerlere vurgu yapmanın önemine değindi. 

RAMS: “Dimash, Ülkemizin Şahlanışıdır!” 

RAMS Kazakistan Temsilcisi Yerkin Baibatyrov, RAMS Kazakistan’ın 27 yıldır faaliyet gösterdiğini ve Dimash’ın ülkesi için bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, “Onun tanınması, Kazakistan ile Türkiye arasındaki kültürel ilişkilerin korunmasına ve gelişmesine büyük katkı sağlayacaktır. RAMS olarak dünya çapında bir Kazak sanatçının Türkiye’deki bu dev konserinin sponsoru olmaktan büyük gurur duyuyoruz” diye konuştu. 

Yaklaşık 20 bin turist konsere akın edecek! 
  

Kariyerine, klasik unsurlar ve geleneksel Kazak müziğini pop müzikle birleştirerek çağdaş müzik alanında devam eden Dimash, Yıldızlar Organizasyon, Gain Medya ve BWO Entertainment iş birliği ile 24 Mayıs vereceği dev konserde sürprizleriyle de hayranlarını şaşırtmaya hazırlanıyor.
 Dünyanın en büyük seslerinden biri olarak kabul edilen Dimash Qudaibergen, D2’den D8’e kadar uzanan 6 oktav genişliğinde bir ses yelpazesine sahip. Çok küçük yaşlardan şarkı söyleyerek piyano çalmaya başlayan Dimash, 2017 yılında ses yarışmasına katıldığı Çin’de büyük ün kazandı. Altı enstrüman çalabilen Dimash, 12 dilde sergileyebildiği performanslarla büyük ilgi görüyor.  

Sanatçının başta Çin, Rusya, Kazakistan ve Avrupa olmak üzere dünyanın 120’den fazla ülkesinde 50 milyondan fazla fanı bulunuyor. 

Türkiye’deki konserine de Çin’den Rusya’ya, Avrupa’dan Kazakistan’a kadar yaklaşık 20.000 turistin akın etmesi beklenen konser, aynı zamanda Dimash’ın hayranlarının büyük kısmını oluşturan Türk Dünyası ülkeleri için de büyük bir buluşma özelliği taşıyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dünyanın En Büyük Sesi̇ Dimash Qudaibergen, Beşi̇ktaş Stadyumu’nda Unutulmaz Bir Konser Verecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!