G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Cemre Baysel’in Sosyal Medya Fenomenliği ve Rol Aldığı Diziler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakla Beni dizisinde Cemre Baysel, İncila karakterine hayat vermektedir ve sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer almaktadır. 3,9 milyon takipçili Instagram hesabı üzerinden pozlarını sevenleriyle paylaşan ünlü oyuncu, siyah elbiseli pozu ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Baysel, Uraz Kaygılaroğlu, Asude Kelebek, Ceyda Düvenci ve Şenay Gürler gibi tanınmış isimlerle de rol almıştır.

Cemre Baysel, 5 Şubat 1999 tarihinde İzmir’de doğmuş ve Ege Üniversitesi’nde sanat eğitimi almıştır. Oyunculuk kariyerine Yeşil Deniz dizisinde küçük bir yardımcı rol ile başlayan Baysel, daha sonra Kanal D’de yayınlanan İsimsizler dizisinde de yer almıştır. Payitaht: Abdülhamid isimli tarihi drama dizisinde Firuze karakterini canlandıran güzel oyuncu, Elimi Bırakma ve Ramo gibi dizilerde de rol almıştır. 2020 yılında Sol Yanım dizisinde de yer alarak seyircinin beğenisini kazanan Baysel, 2021 yılında Baht Oyunu adlı romantik komedi dizisinde Aytaç Şaşmaz ile başrolde oynamıştır.

Cemre Baysel, kariyerinde birçok dizide yer almıştır. 2021 yapımı Baht Oyunu dizisinde Ada karakterini canlandırmıştır. Ayrıca 2020-2021 yıllarında Sol Yanım dizisinde Biricik Ergün karakterine hayat vermiştir. 2020 yılında ise Ramo dizisinde Fatoş karakterini oynamıştır. Ayrıca 2018-2019 yıllarında Elimi Bırakma dizisinde Melis Çelen rolünde ve Payitaht Abdülhamid dizisinde Firuze karakterini canlandırmıştır. 2017 yapımı İsimsizler dizisinde Gülperi karakteriyle ekranlarda yer almıştır. Racon: Ailem İçin dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Baysel, 2014-2016 yılları arasında Yeşil Deniz dizisinde Gonca Makasçı karakterini canlandırmıştır.

Cemre Baysel, genç yaşına rağmen birçok başarılı projede yer alarak adından söz ettirmiştir. Yetenekli oyuncu, hem sosyal medyada hem de televizyon ekranlarında geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Başarılı kariyeri ve güzel oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Baysel, Türkiye’nin sevilen genç oyuncuları arasında yer almaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cemre Baysel’in Sosyal Medya Fenomenliği ve Rol Aldığı Diziler!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!