G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,19
CNY4,83
GBP44,72
EURO/USD1,08
BIST9.037,24
Petrol74,70
GR. ALTIN2.978,70
BTC2.325.655,25

İzmir Bayraklı’da Tünel Kazası: Dehşete Düşüren Anlar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Bayraklı ilçesinde meydana gelen kaza, tünel girişinde gerçekleşti. 16 AOU 016 plakalı otomobilin sürücüsü Gökhan Eren, hızla ilerlerken önündeki tıra çarptı. Ardından gelen 34 DVD 480 plakalı tır da duramayarak kazaya karıştı. Otomobil sürücüsü Eren, kaza yerinde hayatını kaybetti ve itfaiye ekiplerinin yardımıyla araçtan çıkarıldı.

Kaza, İzmir Çevreyolu Bayraklı Tünelleri Karşıyaka istikametinde meydana geldi. Trafik yoğunluğu yaşanmasına neden olan kaza sonrasında çevreyolu tek yönlü olarak kapatıldı. Kazada otomobile arkadan çarpan tırın şoförü olan 39 yaşındaki Mehmet B. ise gözaltına alındı. Hızla yayılan haber, birçok vatandaşın dikkatini çekti ve o anları kaydetmeye başladı.

Olay, görenleri dehşete düşürdü ve sosyal medyada da gündem oldu. İzmir’in Bayraklı ilçesinde yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Gökhan Eren’in ailesine başsağlığı dilerken, tır şoförü Mehmet B.’nin ise gözaltına alındığını belirtmek isteriz. Kazanın neden meydana geldiği konusunda detaylı bir inceleme başlatıldı ve olayın seyrini belirleyebilecek her türlü ipucu inceleniyor. Kazaya karışan araçların da detaylı bir şekilde incelenmesi ve raporlanması bekleniyor. Olayla ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmir Bayraklı’da Tünel Kazası: Dehşete Düşüren Anlar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!