G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,03
CNY4,82
GBP44,60
EURO/USD1,08
BIST8.908,47
Petrol76,05
GR. ALTIN3.029,22
BTC2.336.873,60

Kızılcık Şerbeti’nde Şok Ayrılıklar! Kaan Taşaner ve Şebnem Dönmez Veda Ediyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Kızılcık Şerbeti’nde Şok Veda

Show TV ekranlarında büyük ilgiyle izlenen ‘Kızılcık Şerbeti’ dizisi, üçüncü sezonuyla izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Ancak, dizinin hayranlarını üzebilecek bir gelişme yaşanıyor. İddialara göre, ikinci sezonda kadroya katılan Kaan Taşaner ile üçüncü sezonda diziye dahil olan Şebnem Dönmez, yakında ‘Kızılcık Şerbeti’ne veda edecek.

Giray ve Heves’in Tartışmalı İlişkisi

Kaan Taşaner, dizide Doğa’nın (Sıla Türkoğlu) hayatına giren ‘Giray’ karakteriyle öne çıkmıştı. İlk sezonlarda seyirciler tarafından oldukça beğenilen bu karakter, yeni sezonda üvey annesi ‘Heves’ (Şebnem Dönmez) ile olan ilişkisi ve bazı cesur sahneleriyle eleştirilerin odağı haline geldi. Bu durum, izleyiciler arasında farklı tepkilere yol açtı ve izleyici kitlesinin ilgisini az da olsa etkiledi.

Yeni fragman gün yüzüne çıktı

Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Özge Özacar, Kaan Taşener ve Rahimcan Kapkap gibi isimler yer alıyor. İzleyiciler için merakla beklenen ‘Kızılcık Şerbeti’nin 74. bölümüne ait yeni bir fragman da yayınlandı.

Dizinin senaryosunu Melis Civelek kaleme alırken, yönetmenliğini Ketche üstleniyor. Yeni bölüm 1 Kasım Cuma günü izleyicilerin beğenisine sunulacak. İzleyiciler, dizinin gidişatını ve bu ayrılıkların hikayeye olan etkisini merakla bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kızılcık Şerbeti’nde Şok Ayrılıklar! Kaan Taşaner ve Şebnem Dönmez Veda Ediyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

G-QXXHXL9JW0
Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!