G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,03
CNY4,82
GBP44,60
EURO/USD1,08
BIST8.908,47
Petrol76,05
GR. ALTIN3.029,22
BTC2.336.873,60

Saldırılar ve Terör Tehditleri: Ömer Çelik’ten Çarpıcı Açıklamalar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ömer Çelik’ten TUSAŞ’a Yönelik Saldırı Açıklamaları

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, TUSAŞ’a gerçekleştirilen saldırının bölgesel gelişmelerle bağlantısının bulunduğuna dikkat çekti. Çelik, bu tür terör örgütlerinin her zaman belli odaklar tarafından kullanıldığını ve yönlendirildiğini belirtti. Bu açıklamalar, Adana’nın Kozan ilçesinde düzenlenen AKP Kozan 8’inci Olağan İlçe Kongresi sırasında yapıldı. Kongrede, İl Başkanı Ozan Gülaçtı, Adana milletvekilleri Sunay Karamık ve Abdullah Doğru ile diğer yerel yöneticiler de yer aldı.

Birlik ve Beraberlik Mesajı

Kongrede bir konuşma gerçekleştiren Çelik, içinde bulundukları dönemin barış açısından zor geçeceğini ifade etti. Çelik, "Birliğimizin ve beraberliğimizin her zamankinden daha kıymetli olduğu bir zamandayız" dedi. İsrail’in İran’a ve Gazze’ye saldırılarını gündeme getirerek, "Bölgemizi ateşe atacak açıklamalar yapılıyor" ifadelerini kullandı. Çelik, Netanyahu’nun ‘David koridoru’ ifadesine de atıfta bulunarak, bu tür açıklamaların bölgedeki tehditleri net şekilde ortaya koyduğunu belirtti.

Bölgesel Güvenlik ve İç Cephe Vurgusu

Ömer Çelik, Türkiye’nin güvenliğini korumanın yanı sıra bölgedeki barış için kararlı bir duruş sergilemeleri gerektiğini vurguladı. "Bölgesel bir savaş ihtimalinin daha çok yoğunlaşacağını görüyoruz" diyen Çelik, Türkiye’nin çevresinde devam eden çatışmaların büyük bir tehdidi beraberinde getirdiğine dikkat çekti. Terör eylemlerinin zamanlamasının manidar olduğunu belirterek, Türkiye’nin iç cephesini güçlendirmek ve düşmana karşı daha güçlü bir duruş sergilemek gerektiğinin altını çizdi.

Dünya Genelindeki Duruş

Birleşmiş Milletler’deki konuşmalardan bugüne kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tutumunu değiştirmeyen tek lider olduğunu ifade eden Ömer Çelik, Erdoğan’ın “Dünya beşten büyüktür” sözünü hatırlattı. Bu ifadelerin yıllar içinde önem kazandığını belirten Çelik, Türkiye’nin duruşunu her zaman savunduğunu vurguladı.

Çelik, TUSAŞ’a yapılan saldırının ardından yaralıların sağlık durumuyla ilgili de bilgiler verdi. "Yaralılarımızdan 16’sı taburcu olmuş durumda. Tüm yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi. Çelik, çalışanların saldırılara inat daha çok çalışacağının altını çizerek, "Şer şebekelerine inat daha çok çalışacağız" diyerek partinin kararlılığını yineledi. AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın birliğine vurgu yaparak, “Birliğimizi, beraberliğimizi koruyacağız” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Saldırılar ve Terör Tehditleri: Ömer Çelik’ten Çarpıcı Açıklamalar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

G-QXXHXL9JW0
Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!