G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,03
CNY4,82
GBP44,60
EURO/USD1,08
BIST8.908,47
Petrol76,05
GR. ALTIN3.029,22
BTC2.336.890,97

Gülçin Santırcıoğlu’na Alkollü Konser Kritikleri: Demet Evgar’dan Tepki Geldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gülçin Santırcıoğlu’nun Eğlenceli Gecesi

Ünlü dizi "Yalı Çapkını"nda ‘İfakat’ karakterine hayat veren Gülçin Santırcıoğlu, önceki akşam Harbiye’de gerçekleştirilen şarkıcı Sıla’nın konserine katıldı. Konserdeki enerjisi ve neşesiyle dikkat çeken Santırcıoğlu, izleyicilerle birlikte keyifli anlar yaşadı.

Alkol ve Taklitler

Konser sırasında, rol aldığı dizideki meslektaşları hakkında sorulan bir soruya Gülçin Santırcıoğlu’nun "Bana ne abi onlardan, ben yapımcı mıyım?" şeklindeki cevabı dikkat çekti. Ayrıca, alkollü olduğu gözlemlenen Santırcıoğlu’nun bu rahat tavırları sosyal medyada da konuşulmaya başlandı.

Bu ortamda, Instagram’da komik videoları ile tanınan fenomen Tansu Dayan da durumu fırsat bilerek Gülçin Santırcıoğlu’nu taklit ettiği bir video paylaştı. Taklidi büyük ilgi gördü ve sosyal medyada hızla yayıldı.

Demet Evgar’dan Tepki geldi

Ancak bu durum, ‘Bahar’ dizisinde rol alan Demet Evgar’ı oldukça sinirlendirdi. Evgar, Tansu Dayan’ın paylaştığı video hakkında "Kadının biraz çakır keyif olmaya da hakkı yok. Onu da alın elimizden" şeklinde bir yorumda bulundu. Bu açıklama, sosyal medyada dikkat çekici bir etki yaratırken, Gülçin Santırcıoğlu’nun konser gecesi ise hâlâ konuşulmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gülçin Santırcıoğlu’na Alkollü Konser Kritikleri: Demet Evgar’dan Tepki Geldi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

G-QXXHXL9JW0
Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!