G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,03
CNY4,82
GBP44,60
EURO/USD1,08
BIST8.908,47
Petrol76,05
GR. ALTIN3.029,22
BTC2.313.580,41

Yavuz Bingöl’den Duygusal Evlilik: Sade Törende Kalp Yarası!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yavuz Bingöl ve Nilşah Ağaoğlu, Ayvalık’ta Evlendi

Ünlü oyuncu ve türkücü Yavuz Bingöl, sevgilisi Nilşah Ağaoğlu ile Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde mütevazı bir törenle hayatını birleştirdi. Çift, Küçükköy Mahallesi’ndeki Sarımsaklı Plajı’nda bulunan bir otelde yapılan nikah merasimiyle evlilik yolculuklarına adım attılar.

Duygusal Anlar ve Buruk Kutlama

Sade bir atmosferde gerçekleştirilen nikah töreninde çiftin nikah şahitliği görevini Oktay Kaynarca ve Elif Buse Doğan üstlendi. Törende Yavuz Bingöl’ün babası Hüseyin Bingöl, oğluna kendi İstiklal Madalyası’nı takarak duygusal bir an yaşattı. Bu sürpriz karşısında Bingöl’ün gözlerinde yaşlar belirdi.

Törenin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Yavuz Bingöl, "Bugün aslında en mutlu günümüz, fakat birkaç gün önce TUSAŞ’ta yaşanan o acı saldırıyı unutmamak gerek. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve ülkemize başsağlığı diliyoruz. Bu nedenle düğünümüzü biraz buruk bir şekilde gerçekleştirdik. Sadece dostlarımızla, sakin ve sade bir organizasyon düzenledik." şeklinde konuştu.

Ayrıca nikah törenine, suç örgütü lideri olarak tanınan Kürşat Yılmaz’ın yanı sıra iş ve sanat dünyasından birçok davetli katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yavuz Bingöl’den Duygusal Evlilik: Sade Törende Kalp Yarası!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

G-QXXHXL9JW0
Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!