G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,16
CNY4,81
GBP44,55
EURO/USD1,08
BIST8.872,85
Petrol74,54
GR. ALTIN3.004,09
BTC2.322.961,85

Terörle Mücadele Operasyonları Devam Ediyor: Irak’ta 34 Hedef İmha Edildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonlar süratle devam etmekte. Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, PKK/KCK ve diğer terör unsurlarının etkisiz hale getirilmesi hedefleniyor. Bu operasyonların, halka ve güvenlik güçlerine yönelik olası saldırıları önlemek ve sınır güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirildiği belirtiliyor. BM Anlaşması’nın 51. maddesi çerçevesinde, 24 Ekim tarihinde Irak’ın kuzeyinde terörist hedeflere hava harekatı düzenlendiği ifade edildi.

Hedefler Başarıyla İmha Edildi

Açıklamada, düzenlenen hava harekâtı sırasında Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) tarafından kullanılan ve sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu değerlendirilen 34 hedefin imha edildiği bilgisi paylaşıldı. Bu hedefler arasında teröristlerin barınakları, sığınakları, depo alanları ve örgütün diğer tesisleri yer alıyor.

Harekatta, yerli ve milli mühimmat kullanılarak çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği bildirilirken, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, milletin güvenliği için terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceği kaydedildi. Açıklamada, “Masum sivillerin, dost unsurların yanı sıra tarihi ve kültürel varlıkların da zarar görmemesi için gerekli bütün tedbirler alınmıştır,” ifadelerine yer verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Terörle Mücadele Operasyonları Devam Ediyor: Irak’ta 34 Hedef İmha Edildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!