G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,09
CNY4,81
GBP44,50
EURO/USD1,08
BIST8.837,44
Petrol74,92
GR. ALTIN3.002,57
BTC2.324.694,62

Bahçeli’nin Terörist Başına TBMM Yolunu Göstermesiyle Siyasi Tartışmalar Derinleşiyor: MHP’de İstifa!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siyasi Tartışmalar Derinleşiyor: MHP’de Görev Değişimi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Terörist liderinin tecridi kaldırılırsa, gelsin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) konuşsun” şeklindeki açıklamaları, siyasi gündemde büyük yankı bulmaya devam ediyor. Bu sözler, parti içindeki gerginliği artırmış durumda.

Bahçeli’nin açıklamalarına tepki gösteren MHP TBMM Grup Danışmanı Oğuzhan Güngör, partisindeki görevinden alındığını kamuoyuna duyurdu. Güngör, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

“Az önce Milliyetçi Hareket Partisi’nde görevime son verildiği tarafıma tebliğ edilmiştir. 24 yıl önce Türk milletinin sesi olan merhum babama uygulanan yöntem, şimdi benim için de söz konusu olmuştur.”

Güngör, açıklamasının devamında, “Bebek katiline umut hakkı vermeyi taahhüt edip, Yüce Meclisimizde konuşmasını önerenler ve bunu alkışlayanlar, bir Türk Milliyetçisi’nin haklı duruşunu dile getirmesinden rahatsız olmuşlardır” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, “Bebek katilinin Gazi Meclisimizi kirletemeyeceğini savunmanın bedelini, Ali Güngör’ün oğlu olmanın gururu ve aziz Türk milleti’nin bir evladı olarak şerefle kabul ediyorum” diye belirtti.

Bu süreçte, “Makam ve şahsi çıkarları için her şeyini vermeye hazır olanlara inat, dün olduğu gibi bundan böyle de eğilmeden ilerleyeceğim. Çünkü benim ve milyonlarca vatansever Türk Milliyetçisi’nin ilham kaynakları bunlardır” dedi.

Türk Milliyetçiliği’nin Türk Milleti’nin özünden doğduğunu ve yalnızca ona ait olduğunu vurgulayan Güngör, “Ülkücülük ise Başbuğ’dan ve sayısız şehitten bize mirastır. Milletimizi ve ülkemizi, geçmişimiz ve geleceğimiz için sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bahçeli’nin Terörist Başına TBMM Yolunu Göstermesiyle Siyasi Tartışmalar Derinleşiyor: MHP’de İstifa!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!