G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,09
CNY4,81
GBP44,50
EURO/USD1,08
BIST8.837,44
Petrol74,92
GR. ALTIN3.002,57
BTC2.324.694,62

Rüya Maçlar Kapıda: Beşiktaş Lyon’la, Fenerbahçe Manchester United’la Karşılaşacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig, kısa bir süreliğine ara verdi ve bu zamanda gözler, Türk takımlarının Avrupa’daki maceralarına çevrildi. Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde Elfsborg’u 4-3 mağlup ederek dikkatleri üzerine çekerken, diğer temsilciler Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın mücadeleleri de merakla bekleniyor. İşte bu iki takımın karşılaşmalarından önemli detaylar ve muhtemel kadrolar.

Beşiktaş – Lyon Maçı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nin 3. haftasında Fransız ekibi Olimpik Lyon ile karşılaşacak. Müsabaka, Fransa’nın Lyon şehrindeki Groupama Stadı’nda, Türkiye saati ile 22:00’de başlayacak. Maçın hakemi, Almanya’dan Harm Osmers olarak belirlendi. Bu önemli mücadele, TRT Spor kanalı üzerinden de canlı olarak yayınlanacak.

Siyah-beyazlı takım, Avrupa Ligi’nin ilk iki haftasında oldukça kötü bir performans sergileyerek iki maçında da puan alamadı. İlk maçında Ajax’a deplasmanda 4-0 yenilen Beşiktaş, ardından konuk ettiği Eintracht Frankfurt’a da 3-1’lik skorla boyun eğdi. Diğer yandan, Olimpik Lyon bu organizasyonda gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Fransa temsilcisi, çıkmış olduğu iki maçta 6 puan toplayarak, Olympiakos’u 2-0 ve Rangers’ı 4-1’lik skorlarla mağlup etmeyi başardı.

Muhtemel kadrolara bakıldığında, Lyon’un kalede Lucas Perri, savunmada Niles, Clinton Mata, Caleta-Car ve Tagliafico gibi isimlere sahip olması bekleniyor. Orta sahada Veretout, Caqueret, Tolisso; hücumda ise Cherki, Fofana ve Lacazette ile maçta boy gösterecek. Beşiktaş cephesinde ise kalede Ersin’in (Ersin’e alternatif olarak Göktuğ Baytekin de düşünülüyor) yer alması, savunmada Svensson, Uduokhai, Emirhan ve Masuaku’nun görev alması bekleniyor. Orta sahada Ndour ve Gedson Fernandes, ileri uçta ise Rafa Silva, Muci, Semih Kılıçsoy ve Immobile ile sahaya çıkması muhtemeldir.

Fenerbahçe – Manchester United Maçı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nin üçüncü haftasında İngiliz devi Manchester United’ı ağırlayacak. Karşılaşma, İstanbul’daki Ülker Stadı’nda, Türkiye saati ile 22:00’de başlayacak. Maçın hakemi, Fransa Futbol Federasyonundan Clement Turpin olacak ve kendisine Nicolas Danos ile Benjamin Pages yardımcı hakemlik yapacak. Jeremy Stinat ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Bu mücadele, TRT 1 televizyonu aracılığıyla da naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe, Avrupa Ligi’ne Union Saint-Gilloise karşısında aldığı 2-1’lik galibiyetle başlamıştı. Ancak ikinci maçında Twente ile 1-1 berabere kalması, puan kaybına neden oldu. Sarı-lacivertli ekip, grubunda 4 puanla 13. sırada yer alırken, Manchester United ise sahasında Twente ile 1-1, deplasmanda da Porto ile 3-3 berabere kalarak 2 puanla 21. sırada maalesef yer alıyor.

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosunda, kalede Livakovic, savunmada Osayi, Becao, Djiku ve Mert Müldür; orta sahada Amrabat, Fred ve Tadic; ileri uçta ise Szymanski, Saint-Maximin ve En-Nesyri olması bekleniyor. Manchester United tarafında ise kalede Onana’nın yer alması öngörülüyor. Savunmada Mazraoui, De Ligt, Martinez ve Dalot; orta sahada Ugarte ve Casemiro; hücumda ise Garnacho, Eriksen, Rashford ve Hojlund gibi oyuncuların görev alması bekleniyor.

Bu iki karşılaşma, Türk futbolunun ve özellikle de takımlarının Avrupa’daki performanslarını görmek açısından büyük önem taşıyor. Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin, bu kritik maçlarda sergileyeceği performans, hem turnuva için hem de Türk futbolunun uluslararası alandaki durumu açısından belirleyici olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Rüya Maçlar Kapıda: Beşiktaş Lyon’la, Fenerbahçe Manchester United’la Karşılaşacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!