G-QXXHXL9JW0
USD34,28
EURO36,99
CNY4,81
GBP44,37
EURO/USD1,08
BIST8.714,69
Petrol75,08
GR. ALTIN2.993,26
BTC2.284.545,47

Terör Çalışmalarına Yeniden Dönüş: CHP Lideri Özgür Özel’den Çarpıcı Açıklamalar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaretinde, Ankara’daki bir tesisin terör saldırısına uğradığını öğrendi. Bu saldırıda şehit ve yaralıların olduğunu dile getiren Özel, olayın henüz çok taze olduğunu ve gelişmeleri yakından takip ettiklerini ifade etti.

Özel, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Terör, kimden ve hangi gerekçe ile gelirse gelsin, lanetliyoruz. Bu saldırıyı duyduğumda, burada yaşanan zamanlamanın ne kadar dikkat çekici olduğunu düşündüm. 7 Haziran 2015 seçimlerine bir kaç gün kala Diyarbakır’dan başlayıp 1 Kasım’a kadar süren süreci aklımdan geçirmeden edemiyorum.”

Özel, ayrıca “Bütün terör örgütlerinin bir anda aktif hale geldiği bir dönemin, 7 Haziran ile 1 Kasım arasında kamuoyunu yönetmeye çalışma çabasını hatırlamak gerekiyor. Eğer kimse terörden medet umuyorsa, bu yanlıştır.” dedi.

Türkiye’nin gündeminden terörün ve şehitlerin bir an önce çıkması gerektiğini vurgulayan Özel, annelerin gözyaşlarının, nereli olurlarsa olsunlar, artık durması gerektiğini dile getirdi. “Bu ülkede yaşayan 86 milyon insanın barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşayarak refaha kavuşmasını umuyoruz. Hepimizin, Türküyle, Kürtüyle, Aleviyle, Sünniyle geleceğe dair endişelerini bir kenara bırakması gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Bu sürecin kolay olmayacağının altını çizen Özel, her türlü psikolojik harekete ve saldırgan tutuma karşı hazırlıklı olmak gerektiğini de ekledi. “Şehitler için içimiz yanıyor, yanmaya devam ediyor. Bunun son bulmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Son olarak, TUSAŞ’a yapılan saldırı sonrası Özgür Özel’in Doğu ve Güneydoğu Anadolu turunu iptal ederek Ankara’ya döneceği bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Terör Çalışmalarına Yeniden Dönüş: CHP Lideri Özgür Özel’den Çarpıcı Açıklamalar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!