G-QXXHXL9JW0
USD34,30
EURO36,96
CNY4,81
GBP44,34
EURO/USD1,08
BIST8.714,69
Petrol75,00
GR. ALTIN2.995,29
BTC2.258.181,69

Ülke Yanıyor, Aşkı Sadece Kediye Mi Yazdınız?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müjde Uzman’dan Aşk İddialarına Sert Tepki

Son dönemlerde hem kariyeri hem de özel hayatıyla gündemde olan Müjde Uzman’ın, meslektaşı Birand Tunca ile ilişki yaşadığına dair iddialar gündeme gelmişti. Uzman, önceki akşam Instagram hesabından Birand Tunca’nın kedisinin fotoğrafını kalp emojisi eşliğinde paylaşmasıyla birlikle, bu aşk söylentilerini daha da büyüttü.

"Ülke Yanıyor, Bırakın Saçmalamayı!"

Ancak Müjde Uzman, bu iddialara karşı sessiz kalmadı. X sosyal medya platformu üzerinden yaptığı paylaşım ile dikkat çekti. Uzman, "Ülke yanıyor! Bırakın kediden aşk çıkartmaya çalışmayı, bin senelik arkadaşımla. Bize gerizekalı muamelesi yapmayı da bırakın, tek derdimiz bu konularmış gibi göstere göstere insanları bize düşman ettiniz," ifadelerini kullandı.

Uzman, yaşanan olayların çok daha ciddi olduğunu dile getirerek, "Biz nelerle uğraşıyoruz, siz orada enerjinizi bu saçmalıklara harcıyorsunuz. Instagram’a her koyduğumuzu haber diye sunarak gerçek ‘haber’i değersizleştiriyorsunuz. Yazsanıza cinayetleri, kanunsuzlukları, haksızlıkları? Yok. Kolayı seçtiniz," şeklinde eleştirilerde bulundu.

Son olarak, "Bakın, yalanın önemsizi, iyisi kötüsü olmaz. Hepsi tehlikelidir, yanlıştır. Kimsenin bir tanecik ömrü sizlere malzeme olsun diye değil," diyerek basın mensuplarını ve medyayı sert bir dille uyardı. Uzman, "Ne aşkmış yahu. Aklınız fikriniz onda, başka bir bildiğiniz yok. Umarım siz yaşayın da rahatlayın!" sözleriyle de son noktayı koydu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ülke Yanıyor, Aşkı Sadece Kediye Mi Yazdınız?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!