G-QXXHXL9JW0
USD34,30
EURO37,01
CNY4,81
GBP44,43
EURO/USD1,08
BIST8.714,69
Petrol75,08
GR. ALTIN2.993,89
BTC2.270.481,04

Urgan İpi Krizi: Bahçeli ve Dervişoğlu Arasında Kılıçlar Çekildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu’nun grup toplantısında sahneye attığı urgan ipini talep etti. Bahçeli’nin bu ipi kendi makam odasına asacağı öğrenildi.

### “BAŞKANIMIZ ÇOK İYİ BİR CEVAP VERDİ”

Bahçeli’nin talebinin ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Dervişoğlu’nun ip attığını ancak önce kendi ipini atmasının daha faydalı olacağını ifade etti. Karakaya, “Dervişoğlu başkan oldu, ama partisindeki milletvekillerini bile tutamıyor. Böyle bir durumda ip atmak yerine susması daha iyi olurdu.” dedi.

### “DERVİŞOĞLU ŞOV YAPTI, TÜM TUŞLARA BASMAKTADIR”

Karakaya, Dervişoğlu’nun davranışını bir şov olarak nitelendirerek, “Eskiye atıfta bulundu ama o sadece bir şov yapma ihtiyacı hissetti. Dervişoğlu, durumu idare edemiyor ve ne olduğunu anlamakta zorlanıyor. Genel Başkanımızın verdiği cevap ise oldukça yerindeydi. Bahçeli, bu tür öngörülerinde daima haklı çıkmıştır, tek eksiklik ise haklılığımızın geç anlaşılmasıdır.” ifadelerini kullandı.

Dervişoğlu ise konuşmasında, Bahçeli’nin geçmişte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ip attığını hatırlatarak, “Bahçeli, ‘Ben asamadım, sen as’ demişti. Eğer bu bir milatsa, onun da hatırası olmalı. Bu büyük milletin anılarını silip attınız, geleceğini de katlettiniz. Şimdi bu ipi al ve baş köşeye as.” şeklinde konuştu.

### “ODASINA URGANI DEĞİL, KONUŞMAMI ASSIN”

Dervişoğlu, Bahçeli’nin ip isteğine yanıt vererek, “Odasına urganı değil, konuşmamı assın. Biz milliyetçilikten çok cumhuriyet değerlerini koruyoruz.” şeklinde belirtti. Ayrıca, urganın nerede olduğundan haberdar olmadığını, arkadaşlarından birinin almış olabileceğini ve bulunduğu takdirde Bahçeli’ye vermekten memnuniyet duyacağını ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Urgan İpi Krizi: Bahçeli ve Dervişoğlu Arasında Kılıçlar Çekildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!