G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,01
CNY4,80
GBP44,49
EURO/USD1,08
BIST8.672,79
Petrol75,29
GR. ALTIN3.019,96
BTC2.290.143,39

Adana ve Manisa’da Şok Gıda Hilesi: Sokaklarda Tek Tırnaklı Eti Satıyorlar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gıda Hilecileri Yeniden Gündemde: Bakanlık Yeni Listesini Açıkladı

Bakanlığın yayımladığı güncellenmiş liste ile birlikte, gıda hilecisi firmaların sayısında artış gözlemlendi. Bu sefer dikkat çeken unsurlardan biri, dana et, köfte ve pide harcı gibi ürünlerde ‘tek tırnaklı eti’ kullanan firmaların Adana ve Manisa’da tespit edilmesi oldu.

Sokaklarda Eşyalara Dikkat!

Yapılan incelemelerde, gıda hilelerine bulaşmış firmalardan birinin sokakta araçla satış yaptığı belirlendi. Bakanlık raporlarına göre, Hüseyit Kaynak isimli şahsa ait hareketli araçta, normal kırmızı et yerine tek tırnaklı eti kullanıldığı ortaya çıktı.

Manisa’da bulunan ‘Çavuş’un Yeri’ adlı işletmede, satılan İzmir köftesi ve Arzum Pide Salonu’nda satılan pide iç harcında da tek tırnaklı eti tespit edildi.

Adana’da ise "Yusuf Can Et Dünyası"nda satılan kırmızı parça et ile Hüseyin Kaynak’a ait hareketli araçta bulunan kırmızı parça etlerin de aynı şekilde tek tırnaklı eti içerdiği belgelendi.

Gıda güvenliği konusundaki bu tür ihlaller, hem tüketici sağlığını tehdit ediyor hem de sektörÜn itibarını zedeliyor. Yine de denetimlerin titizlikle sürdürülmesi gerektiği vurgu yapılıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adana ve Manisa’da Şok Gıda Hilesi: Sokaklarda Tek Tırnaklı Eti Satıyorlar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!