G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO36,94
CNY4,81
GBP44,48
EURO/USD1,08
BIST8.749,93
Petrol74,55
GR. ALTIN3.030,48
BTC2.278.998,74

Dervişoğlu’ndan Bahçeli’ye Sert Yanıt: “İhanet Çemberi Genişliyor!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti’nin lideri Dervişoğlu, dün Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Abdullah Öcalan ile ilgili yaptığı çağrıya sosyal medya üzerinden sert bir şekilde yanıt verdi. Dervişoğlu, “Yarını bekleyin” ifadesini kullandı.

Bugün İYİ Parti’nin gerçekleştireceği grup toplantısının yapılacağı salona, bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen kahraman Türk askerlerinin fotoğrafları asıldı.

Dervişoğlu’nun açıklamalarında dikkat çeken noktalar ise şöyle sıralandı:

İlk olarak, “Gayri milli mutabakat ilan etmişlerdir. Normalleşme çağrısıyla başlayan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu niteliklerini ahlaksızca sorgulama sürecine imza atmıştır. Bu süreçte İmralı ve Kandil katillerini yanlarına alarak büyük Türk milletine savaş ilan etmişlerdir” dedi.

Dervişoğlu, devamında, “Ben, acaba ne demek istedi diye tartışmaya açık cümleler kurmayacağım. Cumhuriyet’in yüzüncü yılına bir haftamız kaldı, kaybedecek bir dakikamız yok” ifadesini kullandı.

Aynı zamanda, “İhanet çemberi genişlemiştir. Biz siyasi hesaplar üzerinden konuşmayız, 3-5 oy için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bir kez daha aday yapmak için ihanete el uzatma düşkünlüğüne asla katlanamayız” vurgusunu yaptı.

Dervişoğlu, “Saray’daki şahıs, bebek katillerinin itibarını, annelerin gözyaşlarını ve Türk milletinin şeref ve haysiyetini milyonlarca sahipsiz insana tercih ettiğini, ayrıca bunun sonuna kadar süreceğini söz ve eylemleriyle göstermiştir. Adına iktidar denilen yapı tamamen meşruiyetini yitirmiş durumdadır” şeklinde konuştu.

Son olarak, “İktidardakiler gayri meşrudur. Verdikleri emirler ve talimatlar da gayri meşrudur. Bizim bedenlerimizi çiğnemeden iktidara giremezler” diye ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dervişoğlu’ndan Bahçeli’ye Sert Yanıt: “İhanet Çemberi Genişliyor!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!