G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,00
CNY4,81
GBP44,52
EURO/USD1,08
BIST8.838,60
Petrol75,72
GR. ALTIN3.026,13
BTC2.308.857,80

Pique’den Şok Açıklamalar: ‘Gerçek Anlatıldığı Gibi Değil!’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shakira ve Pique’nin Ayrılığı: Gerçekler ve İddialar

Shakira, Haziran 2022’de Gerard Pique ile olan 11 yıllık ilişkilerinin sona erdiğini resmen duyurmuştu. Bu ayrılığın ardından Pique’nin sadakatsizlik yaptığına dair söylentiler medyada hızla yayıldı. Shakira, ayrılıktan sonra çıkardığı şarkılarda Pique’ye atıfta bulunarak onu "Voldemort" olarak nitelendiriyordu. Ancak, Pique bu iddialara karşı çıkarak Shakira’nın ayrılıkla ilgili hikayesini çarpıttığını savundu.

Pique’nin Açıklamaları

CNN’e konuşan Pique, "Sonuçta, gerçekler veya olaylar anlatıldığı gibi değil. Ben bu durumu kontrol edemem" şeklinde ifadeler kullandı. Eski futbolcu, hayatında mutlu olduğunu belirtip yeni ilişkisinin kendisine huzur getirdiğini vurguladı. "Sevdiklerim, ailem ve arkadaşlarım çevremde. Onlar seni gerçekten tanıyor ve bu durum bana büyük bir huzur veriyor," diye ekledi. Pique’nin Shakira ile iki çocuğu bulunuyor: Milan ve Sasha.

Pique, şu anda kendisinden 12 yaş küçük Clara Chia Marti ile birlikte. Shakira, Pique’nin yeni sevgilisine şarkılarında dolaylı göndermelerde bulunmuştu, fakat Pique, bu durumu önemsemediğini ve hayatından keyif aldığını ifade etti.

Yeni Aşk Clara Chia

Pique, yeni sevgilisi Clara Chia ile ilişkisini artık gizlememeye başladı. 25 yaşındaki Clara, Pique’nin sahibi olduğu Kosmos adlı şirkette çalışıyor. Çift, 2023 yazında Pique’nin daha önce Shakira ile birlikte yaşadığı eve taşındı. Geçtiğimiz Ocak ayında yayımlanan bir video, Pique’nin yeni ilişkisi hakkında spekülasyonlara yol açmıştı. Bu videoda Clara, Shakira ile hala birlikte olduğu dönemde Pique’nin evinde bir Zoom görüşmesi sırasında arka planda görünmüştü. O dönemde Shakira’nın çocuklarıyla yurtdışında olduğu biliniyordu.

"Çilek Reçeli" İddiaları

Ayrılıkla ilgili başka bir iddia ise "çilek reçeli" tezi oldu. İddialara göre Shakira, Pique’nin sadakatsizlik yaptığına evde bulunan çilek reçelinin bitmiş olmasından anlamıştı. Zira Pique’nin çilek reçelini sevmediği biliniyordu. Ancak Shakira, bu teoriyi daha sonra yalanladı.

Pique, ayrılık sonrası hayatında huzuru bulduğunu ve sevdikleriyle mutlu olduğunu belirtti: "Hayatımda kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayalimdeki kulüpte 20 yıldan fazla futbol oynadım, harika çocuklarım ve muhteşem bir ailem var."

İki ünlü ismin ilişkisi, ayrılığı ve sonrasındaki gelişmeler, medya ve sosyal medya dünyasında büyük yankı uyandırmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Pique’den Şok Açıklamalar: ‘Gerçek Anlatıldığı Gibi Değil!’

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!