G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,01
CNY4,81
GBP44,46
EURO/USD1,08
BIST8.838,60
Petrol75,91
GR. ALTIN3.022,23
BTC2.312.954,89

Çağla Şıkel’in Ergen Oğluyla Yüzleşmesi: Kapıyı Kırdım, Hiçbir Şey Değişmedi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çağla Şıkel’den Kuzey’in Ergenlik Dönemindeki Zorluklar

Anneliğin Zorluklarıyla Yüzleşme
‘Bambaşka Sohbetler’ programına konuk olan ünlü manken Çağla Şıkel, büyük oğlu Kuzey’in ergenlik dönemindeki deneyimlerini paylaşarak izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Şıkel, ergenlik dönemiyle başa çıkmanın zor olduğunu ve bu süreçte yaşadığı sinir krizi anısını içten bir şekilde anlattı.

Kapı Kırmanın Anlamı
Çağla Şıkel, "Cinnet geçirip kapıları kırmadım mı? Tabii ki de, kırmışımdır. Ama kapıyı kırdım, bir şey değişti mi? Asla. Anladım ki, o kapıyı kırmak sadece benim kendime zarar veriyor," dedi. Bu esnada, oğlu Kuzey’in bilgisayar oynama alışkanlıklarının devam ettiğini ve onun için değişen hiçbir şey olmadığını vurguladı. Şıkel, "Benden beklenen saygı ve değer, ergen döneminde zor olsa da, kabul etmeden çabaladım," ifadelerini kullandı.

Fiziksel Sakatlıklı Sürecin Zorlukları

Sporun Bedeli
Çağla Şıkel, aşırı spor yapmanın doğurduğu sağlık sorunlarından da bahsetti. "Kalça eklemini fazla kullanmam nedeniyle geri dönüşü olmayan bir sorun yaşıyorum," diyen Şıkel, fizyoterapi sürecinin zorlayıcı olduğunu belirtti. Fazla squat yapmanın ve sürekli hareket etmenin, sonuç olarak kendisini durdurduğunu ifade eden Şıkel, "Hayat tarafından oyuncağım elimden alınmış gibi hissettim. Her şeyin fazlası zarar," diyerek tecrübelerini paylaştı.

Şıkel, yaşadığı bu zor süreçte fizik tedavi haricinde hiçbir hareket yapmaması gerektiğini, bunun da kendisi için çok zor olduğunu sözlerine ekledi. "Protez bile konuşulabilirdi, ama şimdi kendimi pamuklara sarmak zorundayım," diyerek geleceğe dair umutlu bir duruş sergiledi.

Evlilik ve Aile İlişkileri

2008 yılında evlenen Çağla Şıkel ve Emre Altuğ’un iki çocuğu bulunuyor: Kuzey ve Uzay. Evliliğin sona ermesinin ardından 2015’te boşanan çift, çocukları için sık sık bir araya gelmeyi ihmal etmiyor; bu durum, onların aile bağlarının ne kadar sağlam olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çağla Şıkel’in Ergen Oğluyla Yüzleşmesi: Kapıyı Kırdım, Hiçbir Şey Değişmedi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!