G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,03
CNY4,81
GBP44,44
EURO/USD1,08
BIST8.843,57
Petrol75,55
GR. ALTIN3.011,06
BTC2.308.615,57

Özlem Güneş’ten Şok Açıklama: Tesettürü Bıraktım!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özlem Güneş Yeniden Gündemde

Popstar Alaturka yarışmasının unutulmaz isimlerinden Özlem Güneş, uzun bir aradan sonra gündemi yeniden sarsacak bir açıklamada bulundu. Yarışma sırasında jüri ile yaşadığı tartışmalarla hatırlanan Güneş, tesettürden çıkma kararı almasıyla sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti.

Popstar Alaturka Dönemi

2006 ile 2009 yılları arasında Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan ve Ebru Gündeş gibi ünlü isimlerin jüri olarak görev aldığı Popstar Alaturka, yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenmişti. Özlem Güneş, yarışma sırasında kıyafet seçimleri nedeniyle eleştirilmiş, jüri üyeleriyle de sık sık çatışmalara girmişti.

Güneş, bir röportajında, "Ben manken değilim, dekolte giymem" diyerek Armağan Çağlayan’ın tepkisini almış ve bunun sonucunda yarışmadan elenmek istediğine dair dedikodular ortaya çıkmıştı. Yarışmadan sonra müzik kariyerine kısa bir süre devam eden Güneş, ardından gözlerden uzak bir yaşam sürmeye başlamıştı.

Kişisel İtiraflar ve Yeni Kararlar

Son zamanlarda sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken Güneş, tesettürden çıktığını duyurdu. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Yaklaşık bir aydır açığım ve o yüzden buralarda yokum. Kimseye kötü örnek olmak istemediğimden paylaşımlar yapmıyorum" ifadelerini kullandı. Kocasından boşandığını da belirten Güneş, takipçileriyle özel hayatındaki değişiklikleri paylaştı.

Özlem Güneş Sosyal Medya Paylaşımı

Özlem Güneş’in bu cesur açıklamaları, sosyal medya platformlarında geniş yankı buldu ve hayranları tarafından yoğun ilgi gördü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özlem Güneş’ten Şok Açıklama: Tesettürü Bıraktım!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!