G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,21
CNY4,81
GBP44,68
EURO/USD1,09
BIST8.772,49
Petrol74,02
GR. ALTIN3.011,68
BTC2.337.188,50

Beyoğlu’nda Dehşet: Yabancı Uyruklu Anne ve Bebeği Birlikte Ölü Bulundu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beyoğlu’nda Trajik Olay: Anne ve Bebeği Ölü Bulundu

Beyoğlu’nda meydana gelen üzücü olayda, Afrika kökenli Sauda A. isimli kadının ve 1 yaşındaki bebeğinin cansız bedenleri bir evde bulundu.

Olay, dün akşam saat 23.00 sıralarında Beyoğlu’nun Bülbül Mahallesi’ndeki Büyük Kırlangıç Sokak üzerinde bulunan bir apartman dairesinde gerçekleşti. Çevredekilerin, 4 katlı binanın birinci katındaki daireden gelen kötü kokular üzerine durumu yetkililere bildirmesi ile olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, daireye girdiklerinde içerideki durumu gördüklerinde şok yaşadılar. Yabancı uyruklu anne ile bebeği, hareketsiz bir şekilde yer alıyordu. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerin ardından Sauda A. ve bebeğinin hayatını kaybettiğini doğruladı.

AFAD ekipleri de olay yerine gelerek, evden yayılan kokuların ardından bina içinde ölçüm yaptı. Yapılan incelemelerde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

Polis ekipleri, olayın detaylarını ortaya çıkarmak amacıyla dairede kapsamlı bir inceleme gerçekleştirdi. Sauda A. ve bebeğinin cenazeleri, polis incelemelerinin ardından Yenibosna Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili olarak polis soruşturması başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beyoğlu’nda Dehşet: Yabancı Uyruklu Anne ve Bebeği Birlikte Ölü Bulundu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!