G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,24
CNY4,82
GBP44,67
EURO/USD1,09
BIST8.793,61
Petrol73,07
GR. ALTIN2.998,37
BTC2.368.088,29

Teoman: “Müzik Bıraktıktan Sonra Gerçek Hayatımı Anladım”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teoman’dan Samimi Açıklamalar

Teoman, Armağan Çağlayan’ın "Gör Beni" adlı YouTube programına konuk olarak dikkatleri üzerine çekti. Şarkıcı, müziği bıraktıktan sonra yaptığı işin bir meslek olduğunu fark ettiğini söyledi. Geçmişte müziği bir yaşam tarzı olarak gördüğünü ifade eden Teoman, "Eskiden çalışkanlığımı görmedikleri için ‘gece hayatının en hızlısı’ olarak magazin tarihine geçtim. Ama artık her alanda vites düşürdüm. Çocuk ruhlu, 57 yaşında bir adamım" dedi.

Z Kuşağı ile Artan Hayranlık

Teoman, Z kuşağı ile birlikte hayran kitlesinin arttığını belirtilerek, "Z kuşağı beni sevdi. Altın yıllarımı yaşıyorum" ifadesini kullandı. Geçmişte tam anlamıyla bir rock yıldızı olan Teoman, artık konser sonrası normal hayatına döndüğünü ve sadece iki saatlik bir rock yıldızı olduğunu belirtti.

Maddi Durumu Hakkında Şaşırtan İtiraf

Programda oldukça çarpıcı bir itirafta bulunan Teoman, "Ben ilk banka hesabımı birkaç ay evvel açtım" dedi. Bu açıklamasıyla izleyenleri şaşkına çeviren sanatçı, "Neyim var neyim yok yeni anladım. İşin maddi tarafına hiç eğilmemiştim eskiden. Bir ortak hesabım vardı menajerimle, her şeye o bakardı. Ben hiçbir şeyi hayatım boyunca kontrol etmedim. Ne kadar param var diye hiç bakmadım. Ekonomiyle ilişkim hiç yoktu, yeni yeni başladım. Artık parayla ilgileniyorum" ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Teoman: “Müzik Bıraktıktan Sonra Gerçek Hayatımı Anladım”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!