G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,22
CNY4,82
GBP44,84
EURO/USD1,09
BIST8.793,61
Petrol73,17
GR. ALTIN2.998,46
BTC2.354.172,95

Zehirli Bir Çığlık: Umut Akyürek’in Kızı Melek İçin Yardım İstedi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Umut Akyürek’ten Kızının Krizine Dair Çaresiz Açıklamalar

Ünlü şarkıcı Umut Akyürek, kızı Melek Bal’ın yaşadığı son kriz sonrası sosyal medyada çaresizliğini dile getirdi. Akyürek, kızı için yaşadığı endişeleri paylaşarak, "Kendimi odaya kitledim. Çünkü bana da saldırmasından korkuyorum. Defalarca boğazıma sarıldı, babasına bıçak çekti. Adı gibi melek gibi bir kız ama bu maddeyi kullandığında zombileşiyor. Kötü şeyler olabilir" ifadelerini kullandı.

Akyürek’in Acil Yardım Çağrısı

Umut Akyürek, kızının durumu hakkında daha fazla bilgi vermek amacıyla ‘Aramızda Kalmasın’ adlı bir magazin programına bağlandı. Burada, "Kızımın bu durumunu neden paylaştım? Geçenlerde madde bağımlısı biri tarafından iki genç kızımız katledildi ve bir polisimiz şehit oldu. Bu iki dehşet verici olayın ardından kızımın durumunu açıklama kararı aldık. Çünkü böyle giderse Melek Bal ya da kendine ya da birine, belki de bize zarar verecek. Anne olarak uyarıyorum! Kızımın durumu tehlikeli. Bu bir ‘imdat’ ve ‘çaresizim çığlığı’. Lütfen ciddiye alınsın" şeklinde konuştu.

Programda söz alan baba Oktay Ertuğrul da duygusal bir itirafta bulundu. "Çok pişmanım! Keşke bu durumu yıllar önce açıklasaydık. Hep kendi içimizde gizli tuttuk. Hatta bu durumu açıklamak isteyen Umut’u defalarca engelledim! Belki yıllar önce açıklasaydık, her şey daha iyi olabilirdi. Evladımızı bu halde görmek ne kadar acı biliyor musunuz? Yavrum bana defalarca bıçak çekti. Bu madde terörden farksız. Kızımız günlerce ortadan kaybolduktan sonra eve döndüğünde tanınmaz hale geliyor. Bizi, Melek Bal’ımızı ve diğer evlatlarımızı kurtarın" diyerek çağrıda bulundu.

Hastanede Kriz İçindeler

Umut Akyürek ve Oktay Ertuğrul’un kızı hastaneye yatırıldı. Oktay Ertuğrul, yaptığı yeni bir açıklamada "Hastanede ama bu şu an çözüm değil. Rehabilitasyon merkezine ihtiyacı var, bunu araştırıyoruz. 1-2 yer ile iletişime geçtik. Şu anda psikiyatri hastalarıyla yatıyor. Devlet hastanesinde rehabilitasyon merkezi yok" dedi.

Erzurum, kızının tedavi görmek istediğini belirterek, "Tabii ki istiyor. Kimyasal madde etkisi vücutta ciddi sıkıntılara yol açıyor. Kızımızı Allah’ın izniyle kurtaracağız" diyerek umut dolu bir mesaj da verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Zehirli Bir Çığlık: Umut Akyürek’in Kızı Melek İçin Yardım İstedi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!