G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,22
CNY4,82
GBP44,84
EURO/USD1,09
BIST8.793,61
Petrol73,17
GR. ALTIN2.998,46
BTC2.354.172,95

Zeynep Demirel’den Çarpıcı İsyan: “Bu Çağda Bu Coğrafyada Yaşamak Mental Dayanıklılık Testi!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zeynep Demirel’den İsyan: "Bu Çağda Yaşamak Bir Dayanıklılık Testi"

Eski futbolcu Volkan Demirel ile 2009 Belçika Güzeli olan Zeynep Demirel, Eylül 2010’da hayatlarını birleştirmişti. Çiftin kızları Yade, 8 Şubat 2013’te, Yeda ise Eylül 2017’de dünyaya geldi. Ünlü çift, geçtiğimiz ağustos ayında üçüncü kez ebeveyn olacaklarını duyurarak sevenlerine müjdeli bir haber vermişti.

Korku ve Kaygı İle Dolu Günler

Zeynep Demirel, bu hamilelik döneminde Türkiye’de yaşanan kadın cinayetleri ve yeni doğan bebeklere yönelik çete skandalı gibi olaylarla sarsıldı. Bu durum, Demirel’in sosyal medyada derin bir isyan dile getirmesine neden oldu.

Demirel, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda, kendisini "Her gün ne olacak diye bekleyen akvaryum balıkları gibi" hissettiğini belirtti. Tepkisizlikle vicdan arasında sıkışıp kalma korkusu taşıdığını ifade eden Demirel, ruh sağlığını düşünmeyi bencillik, ses çıkarmayı ise ikiyüzlülük gibi hissettiğini vurguladı. Bu süreçte sorguladığı pek çok mesele olduğunu ve bunun, kendisine ve topluma olan güvenini azalttığını belirtti. Demirel, "Etik değerlerin oluşmadığı, ahlaki normların sadece kültürel geleneklere ve kutsal kitaplara göre şekillendiği toplumlarda çürümeler kaçınılmaz oluyor" şeklinde düşüncelerini açıkladı. Son olarak, "Bu çağda bu coğrafyada yaşamak, gerçekten bir mental dayanıklılık testi gibi" diyerek hislerini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Zeynep Demirel’den Çarpıcı İsyan: “Bu Çağda Bu Coğrafyada Yaşamak Mental Dayanıklılık Testi!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!