G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,22
CNY4,82
GBP44,94
EURO/USD1,09
BIST8.793,61
Petrol73,17
GR. ALTIN2.998,46
BTC2.352.475,80

Sağlık Bakanı Memişoğlu’nun Açıkladı: Yenidoğan Çetesi Çökertildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanı, CNN Türk canlı yayınında çeteyi çökertme operasyonu hakkında değerlendirmelerde bulundu. “Yenidoğan çetesi” olarak adlandırılan çetenin bebeklere kötü muamele ettiğini belirterek, bu insanlara insanlık dışı olduğunu söyledi. Bakan, çetenin faaliyetlerini incelemek için gizli operasyonlar yapıldığını ve delil bulamadıklarını belirtti. Çeteyi çökertmek için gereken adımların atıldığını açıkladı.

Sadece İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünün özel hastanelere bir yılda 4 bin denetim gerçekleştirdiğini belirten Bakan, Mart 2023’te bir şikayetin yapıldığını ve bu şikayet üzerine çeteyi araştırmaya başladıklarını ifade etti. İçişleri Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı ile işbirliği içinde olduklarını söyleyen Bakan, çetenin faaliyetlerini ortaya çıkarmak için teknik destek talep ettiklerini paylaştı.

Bakan, çeteyi çökertmek için yapılan operasyonun detaylarını aktardı. Gizli takip, teknik destek ve detaylı incelemeler sonucunda çetenin ortaya çıkarıldığını belirtti. Çeteye karşı alınan tedbirler hakkında detaylı bilgi verdi.

Çetenin faaliyetlerinin sonucunda birçok hastanenin ruhsatlarının iptal edildiğini açıklayan Bakan, bu hastanelerin artık hastane olmadığını belirtti. Çeteyi çökertmek için gereken adımların atıldığını ve şikayetlerin ciddiyetle ele alındığını vurguladı.

Bakan Memişoğlu, vatandaşların sağlığının her şeyden değerli olduğunu ve bu tarz çetelerle mücadelede ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Çürük elmaların ayıklanması ve sağlık sisteminin geliştirilmesi için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Çetenin üyelerinin yakalanması ve cezalandırılması için sürecin devam ettiğini aktaran Bakan, sağlık sisteminde herhangi bir zafiyet olmadığına vurgu yaptı. Çetelerle mücadelede gereken adımların atılacağını ve sağlık sisteminin her zaman denetleneceğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sağlık Bakanı Memişoğlu’nun Açıkladı: Yenidoğan Çetesi Çökertildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!