G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,22
CNY4,82
GBP44,94
EURO/USD1,09
BIST8.793,61
Petrol73,17
GR. ALTIN2.998,46
BTC2.352.475,80

Ebediyete Uğurlanan Vural Çelik: Sektörün Neşesi Son Yolculuğunda

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü Oyuncu Vural Çelik Son Yolculuğuna Uğurlandı

51 yaşında hayatını kaybeden ünlü oyuncu Vural Çelik, dün düzenlenen bir cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Tören, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde öğle vakti gerçekleştirildi. Cenaze namazı sırasında taziyeleri, sanatçının annesi Cemile Çelik ve ablası Kadriye Güzeloğlu kabul etti.

Anılar ve Duygusal Veda

Yapımcı ve yönetmen Birol Güven, Vural Çelik ile yakın bir dostlukları olduğunu vurguladı. Güven, "Vural, enerjisi yüksek ve oldukça farklı bir insandı. İçinde bir çocuk barındırıyordu, neşeyle güler ve aniden üzülürdü. Sosyal medya üzerinden yayımlanan maddi sıkıntılarla ilgili haberler doğru değil. Onun büyük bir sorunu yoktu. Yeni bir projeye başlayacaktık ama kısmet olmadı. Başımız sağ olsun," diyerek duygularını dile getirdi.

Oyuncu Ceyhun Fersoy, 2009 yılında tanıştığı Vural Çelik ile birlikte Seksenler dizisinde dört sezon çalıştıklarını hatırlatarak, "Onu çok erken kaybettik. Allah rahmet eylesin," dedi. Diğer bir oyuncu Yavuz Seçkin ise, Çelik’in arkadaş canlısı bir kişiliğe sahip olduğunu ve onun kaybından dolayı aileden birisini kaybetmiş gibi hissettiğini ifade etti.

Sanatçının Duygusal Bağları

Vural Çelik’in neşesi ve iyi kalpliliği, pek çok oyuncunun anılarında yer buldu. Oyuncu Begüm Öner, "Onunla ilgili hatırladığım kötü bir anım yok. Bize yaşattığı güzel anlar için teşekkür ederim. Huzur içinde uyusun," şeklinde konuştu. Sarp Apak ise, Çelik’in nevi şahsına münhasır bir insan olduğunu ve kendisiyle geçirdiği zamanlarda gülmesine olanak tanıdığını belirtti.

Şoray Uzun, Çelik’in içindeki dertleri paylaşmak yerine içine attığını ifade ederek, "Mizah dolu bir insanı kaybettik. Biz çok güler ve eğlenirdik. Nur içinde yatsın," diye ekledi.

Katılım ve Duygusal Mesajlar

Cenaze töreninde dikkat çeken bir durum ise, Vural Çelik’in ‘Avrupa Yakası’ dizisinde birlikte çalıştığı Gülse Birsel ve Ata Demirer’in katılmamış olmasıydı. İkili, törene çelenk göndererek saygı duruşunda bulundular. Ata Demirer, sosyal medya üzerinden "Çok erken bir veda. Ailesine sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin," derken, Gülse Birsel, "Kubilay’ımızı çok erken kaybettik. Çok üzgünüz," ifadeleriyle duygularını paylaştı.

Vural Çelik’in kariyerinde yaşadığı zorluklarla ilgili en son yaptığı açıklama, Gülse Birsel’in adını anmaktan rahatsız olduğu yönündeydi. "O kişi erkek değil dişi. Kim olduğunu anlamak hiç de zor değil," ifadeleri dikkat çekmişti.

Vural Çelik’in kaybı, sanat camiasında derin bir üzüntüye yol açtı. Ugursuz bir kayıp olarak anılan Çelik, ardında birçok güzel anı ve dost bırakarak hayata veda etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ebediyete Uğurlanan Vural Çelik: Sektörün Neşesi Son Yolculuğunda

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!