G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,22
CNY4,82
GBP44,94
EURO/USD1,09
BIST8.793,61
Petrol73,17
GR. ALTIN2.998,46
BTC2.352.475,80

Sosyal Medyada Servet Kazanan Ünlü Yıldızlar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal Medyada Servet Yarışı

Yeni sezonda, bölüm başına 1-2 milyon TL kazanç sağlayan ünlü kadın yıldızlar, sosyal medya platformları üzerinden büyük kazançlar elde ediyor. Özellikle Instagram içerisinde yaptıkları 15 saniyelik hikaye paylaşımı ve bir gönderi için aldıkları ücretler dikkat çekiyor.

Ünlülerin Sosyal Medya Gelirleri

Popüler isimlerden Hande Erçel, Gökçe Bahadır, Fahriye Evcen, Beren Saat ve Meryem Uzerli, sosyal medya üzerinden önemli miktarlarda gelir elde ediyor. ‘Aramızda Kalmasın’ programında açıklanan rakamlar ise şu şekilde sıralanıyor:

Hande Erçel
Hızla yükselen bir kariyere sahip olan Hande Erçel, son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla magazin gündemini meşgul ediyor. Erçel’in Instagram’da paylaştığı 15 saniyelik bir hikaye ve bir gönderi için talep ettiği ücret tam olarak 3 milyon TL.

Gökçe Bahadır
Gökçe Bahadır da Instagram üzerinden 15 saniyelik bir hikaye ve bir gönderi paylaştığında 3 milyon TL kazanıyor.

Gökçe Bahadır

Fahriye Evcen
Son olarak ‘Alparslan: Büyük Selçuklu’ dizisinde ‘Akça Hatun’ karakterini canlandıran Fahriye Evcen, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla 2,5 milyon TL kazanıyor.

Fahriye Evcen

Diğer Ünlü İsimler

Meryem Uzerli
2011-2014 yılları arasında ekrana gelen ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde ‘Hürrem Sultan’ karakteriyle tanınan Meryem Uzerli, Instagram’da paylaştığı bir post ve bir hikaye için 1,5 milyon TL talep ediyor.

Meryem Uzerli

Beren Saat
Kıvanç Tatlıtuğ ile yeniden buluştuğu ‘İstanbul İçin Son Çağrı’ filmindeki cesur sahneleriyle gündeme gelen Beren Saat, Instagram’da paylaştığı hikaye ve gönderi için 2 milyon TL kazanıyor.

Beren Saat

Bu ünlülerin sosyal medya üzerinden sağladıkları gelirler, onların kariyerlerine önemli bir katkı sunmaya devam etmekte.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sosyal Medyada Servet Kazanan Ünlü Yıldızlar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!