G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,22
CNY4,82
GBP44,94
EURO/USD1,09
BIST8.793,61
Petrol73,17
GR. ALTIN2.998,46
BTC2.348.063,56

Rize’de Fırtına ve Hortum: Apartmanın Çatısını Uçuran Doğa Felaketi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rize’nin Çayeli İlçesinde Hortum ve Fırtına Etkili Oldu

Öğleden sonra Rize’nin Çayeli ilçesinde, özellikle sahil bölgesinde etkili olan fırtına ve hortum, büyük hasara yol açtı. Küçüktaşhane Mahallesi’nde bulunan 6 katlı Terzioğlu Apartmanı’nın çatısı, hortumun etkisiyle yerinden sökülerek havada uçtu. Uçan çatı malzemeleri, apartmanın arka bahçesi ile otoparkına düştü.

Düşen çatı malzemelerinin isabet ettiği bir otomobil önemli zarar gördü. Çatının uçtuğu anlar, çevrede bulunan vatandaşların cep telefonlarıyla kaydedildi. Görüntülerde, denizde meydana gelen hortumun karaya ulaşması ve apartmanın çatısının yerinden koparak uçuş anları kaydedilmiş durumda.

Mahalle sakinlerinden Kadir Terzi, yaşanan olayı şu sözlerle aktardı: "Denizde iki tane hortum oluştu. Biri farklı bir yöne gitti, diğeri ise tam binanın üzerinden geçti ve çatıyı böyle bir hale getirdi. Çatıyı katladı, malzemeleri savurdu. Çatıyı bir yıl önce yapmıştık."

Binada yaşayan Mustafa Kızılkaya da, hortumun gücünü vurgulayarak "Öyle şiddetliydi ki, binayı yerinden kopardığını düşündüm. Ne olduğunu ben de anlayamadım. Deprem gibi bir etki hissettik." ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Rize’de Fırtına ve Hortum: Apartmanın Çatısını Uçuran Doğa Felaketi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!