G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,21
CNY4,82
GBP44,70
EURO/USD1,09
BIST8.809,49
Petrol72,94
GR. ALTIN2.993,91
BTC2.344.654,03

Türk Televizyonunun Usta İsimlerinden Vural Çelik Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tanınmış Oyuncu Vural Çelik Hayatını Kaybetti

Ünlü oyuncu Vural Çelik, ‘Bir Demet Tiyatro’, ‘Avrupa Yakası’, ‘Yahşi Cazibe’ ve ‘Seksenler’ gibi birçok sevilen yapımda rol almasıyla tanınıyordu. Maalesef, Çelik evinde ölü bulundu.

Vural Çelik, son olarak 3 gün önce hastanede çektiği bir videoyu Instagram hesabında paylaşmıştı. Videoda, “Bu hastaneye geldiğim kadar dizi çekseydim şu anda yatım katım villam olurdu” diyerek şaka yapmıştı. 51 yaşında hayatını kaybeden oyuncunun bir süredir kalp rahatsızlığı çektiği öğrenildi.

Cenaze Töreni Detayları Açıklandı

Çelik’in cenaze töreniyle ilgili Sinema Genel Müdürü Birol Güven, sosyal medya platformu X üzerinde bir açıklama yaptı. Güven, “Vural Çelik’in cenaze detayları kesinleşti. Yarın (19 Ekim) Cumartesi günü Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra, Kilyos Mezarlığı’nda defnedilecektir” dedi.

Bununla birlikte, Vural Çelik’in vefatı birçok dostunu da yasa boğdu. Gülse Birsel, “Kubilay’ımızı çok erken kaybettik. Çok üzgünüz…” ifadesini kullanırken, Reha Özcan “Sabır diliyorum… Çok üzgünüm…” dedi. Seren Fosforoğlu ise “Ahh çok üzüldüm.” diyerek duygularını paylaştı.

Tanınmış isimler arasında yer alan diğer arkadaşları da duygu ve düşüncelerini dile getirerek, “Mekanı cennet olsun” gibi temennilerde bulundular. Özellikle Açelya Akkoyun, “Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun, ailesine ve sevdiklerine sabırlar dilerim,” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türk Televizyonunun Usta İsimlerinden Vural Çelik Hayatını Kaybetti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!