G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO37,22
CNY4,80
GBP44,57
EURO/USD1,09
BIST8.956,03
Petrol74,47
GR. ALTIN2.936,53
BTC2.316.066,76

Doğal Zeytinyağı Değil, Kirli Oyunlar!: Sahte Ürünlerin Vahim Gerçekleri Arena’da Açıklanıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“DOĞAL zeytinyağı” olarak satışa sunulan ürünlerin gerçek içeriği nedir? Sözcü muhabiri Gökmen Ulu, sahte zeytinyağlarının ardındaki çirkin gerçeği bizlere aktarıyor.

“Ayvalık” adıyla piyasaya sürülen ve “soğuk sıkım” etiketleri taşıyan sahte ürünler, tüketicilerin sağlığını nasıl tehdit ediyor? Arena, kırmızı et dolandırıcılarının izini sürüyor…

Gıda terörünün boyutları ne kadar ciddi? Türkiye’den çıkan 300’den fazla gıda ürününün Avrupa Birliği kapılarından, sağlıksız olmaları nedeniyle geri gönderildiği gerçeği ortaya konuluyor.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, bu skandalın arka planında yaşananları aktarıyor. İstanbul Arnavutköy’deki bir vakıf üniversitesinin yıkım kararının ardından ruhsat alıp almayacağı merak ediliyor.

10 bin öğrenci kapasiteli olarak inşa edilen yapı, şimdi bir ayaklı enkaz haline gelmiş durumda. Ehlinaz Kılınçarslan ve Yeşim Akbaş gibi isimler, çözüme kavuşamayan şüpheli ölümler ve adalet bekleyen ailelerle ilgili seslerini duyuruyor.

12 bebeği etkileyen kan dondurucu bir gerçek de gün yüzüne çıkıyor. “Yenidoğan çetesi” kimlerden güç alıyor ve nasıl besleniyor? Siyasi bağlantıları sayesinde adaleti nasıl sağlamaya çalışıyorlar? Boyun ve Daltonlar Grubu’na vurulan büyük darbe, silahlı iki çetenin altı yıldır yarattığı şiddet ortamının detaylarıyla birlikte Arena’da yer alıyor.

Duayen gazeteci Uğur Dündar tarafından sunulan Arena programında, SÖZCÜ muhabiri Gökmen Ulu, SÖZCÜ TV İstanbul Haber Müdürü Cem Özkeskin ile özel haberler muhabirleri Fırat Fıstık ve Hazar Dost, çarpıcı dosyalarıyla önemli konuları masaya yatırıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Doğal Zeytinyağı Değil, Kirli Oyunlar!: Sahte Ürünlerin Vahim Gerçekleri Arena’da Açıklanıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!