G-QXXHXL9JW0
USD34,20
EURO37,27
CNY4,81
GBP44,56
EURO/USD1,09
BIST8.840,23
Petrol74,21
GR. ALTIN2.950,49
BTC2.314.901,89

Zeynep Demirel, Hamileliğinde Kilo Rekorunu Kırdı: “Hayallerimi Çöpe Attım!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski Futbolcu Volkan Demirel ve Zeynep Demirel’in Aile Beklentisi Büyüyor

Eski futbolcu Volkan Demirel ile 2009 güzellik kraliçesi Zeynep Demirel, Eylül 2010’da hayatlarını birleştirmişti. Çiftin ilk kızı Yade, 8 Şubat 2013’te, ikinci kızı Yeda ise Eylül 2017’de dünyaya geldi. Geçtiğimiz Ağustos ayında, ünlü çift, üçüncü kez ebeveyn olacaklarını duyurarak hayranlarını sevindirdi.

Zeynep Demirel, ilk hamileliğinde 30 kilo, ikinci hamileliğinde ise 25 kilo almıştı. Şimdi ise bu süreçte daha dikkatli olmaya karar verdiğini ve fazla kilo almak istemediğini ifade etti.

“Daha Az Kilo Alırım Hayallerini Çöpe Atıyorum”

  1. haftasına giren Zeynep Demirel, son beş haftada tam beş kilo alarak kendi rekorunu kırdığını duyurdu. Zeynep, “Durum güncellemesi! Yolun yarısından bildiriyorum. 5 haftada 5 kilo alarak kendi rekorumu kırıyorum. Bu defa belki daha az kilo alırım hayallerini siyah poşete koyup çöpe atıyorum,” dedi.

Zeynep, vücudunun yapısını göz önünde bulundurarak, “Yapı denen bir şey var demek ki kardeşim. Ama en azından spora ve sağlıklı beslenmeye devam ediyorum,” görüşünü paylaştı.

Demirel, ayrıca bu hafta detaylı ultrason randevusunun olduğunu belirtirken, “Pelvik ağrılarım başladı, şimdiden daha bir bu kadar daha var. Zeyno, ha gayret diyorum,” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Zeynep Demirel, Hamileliğinde Kilo Rekorunu Kırdı: “Hayallerimi Çöpe Attım!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!