G-QXXHXL9JW0
USD34,20
EURO37,27
CNY4,81
GBP44,56
EURO/USD1,09
BIST8.840,23
Petrol74,21
GR. ALTIN2.950,49
BTC2.314.901,89

Diddy’nin İfşa Olmuş Geçmişi: 120 Suçlama ve Korkunç İddialar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diddy Suçlamalarıyla Gündemde: Hükümetten Bilgi Talebi

ABD’nin ünlü yapımcı ve rapçisi "Diddy" olarak bilinen Sean Combs, cinsel saldırı suçlamalarında bulunan ve kendisine dava açan kişilerin kimliklerinin açıklanmasını talep etti. Combs’un avukatları, Manhattan’daki federal mahkemeye bir mektup göndererek, medya üzerinden kendisine yöneltilen iddiaların kendisine sağlıklı bir yargılama süreci geçirme şansı tanımadığını öne sürdü.

Avukatlar, mektupta, Combs hakkında toplamda 120 kişinin cinsel saldırı iddiasında bulunduğunu ve bunlardan 6’sının dava açtığını dile getirerek, ünlü rapçinin "şöhretinin hedefi olduğunu" savundu. Mektupta ayrıca, medyada yer alan iddiaların doğruluğunun sağlanmadan, Combs’un adının bu şekilde lekeleneceği ifade edildi.

Combs’un avukatı Tony Buzbee, kendilerine başvuran ve cinsel saldırıya uğradığını belirten temsil ettiği 120 kişinin yasal işlem başlatacağını, bu kişilerin yarısının erkek, yarısının da kadın olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz günlerde ise, Combs’un 16 yaşındaki bir çocuk da dahil olmak üzere, 4 erkek ve 2 kadın üzerinden cinsel istismar suçlamalarıyla karşı karşıya olduğu bildirildi.

Diddy’nin Suçlamaları ve Gözaltı Süreci

Sean Combs, 16 Eylül’de "seks ticareti, zorla çalıştırma, adam kaçırma, alıkoyma, kundaklama, uyuşturucu bulundurma, rüşvet verme ve adaletin engellenmesi" suçlamalarıyla gözaltına alındı. İddianame, 17 Eylül’de kamuoyuna sunulmuştu ve Combs’un düzenlediği "Freak Offs" adlı partilere katılanları cinsel ilişkiye zorladığı kaydedilmişti. Bu partilerin genellikle kayda alındığı ve haftalarca sürdüğü belirtiliyordu.

İddianamede ayrıca, Combs’un mağdurlara kariyerlerini etkileyerek tehditte bulunduğu ve ekonomik, psikolojik, sözlü ve fiziksel şiddet uyguladığı da vurgulandı. Combs’un evlerinde gerçekleştirilen aramalarda uyuşturucu maddelerin bulunduğu bilgisi paylaşıldı. Tanıklara ve mağdurlara sessiz kalmaları veya yanlış beyanda bulunmaları için rüşvet teklifinde bulunduğu iddiaları da dosyada yer aldı.

Combs, Manhattan’da gerçekleşen davanın ilk oturumunda tüm suçlamaları reddetti. Eğer suçlu bulunursa, Combs’un alabileceği ceza en az 15 yıl, en fazla ise ömür boyu hapisle sonuçlanabilir. Dava sürecinin başlangıç tarihi ise 5 Mayıs 2025 olarak belirlendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Diddy’nin İfşa Olmuş Geçmişi: 120 Suçlama ve Korkunç İddialar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!