G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,40
CNY4,84
GBP44,75
EURO/USD1,09
BIST8.754,79
Petrol77,51
GR. ALTIN2.919,99
BTC2.264.496,28

Hollywood’un İki İkonu Arasında Soğuk Rüzgarlar! Nicole Kidman ve Salma Hayek’in Paris Moda Haftası’ndaki Gerilim Anları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Paris Moda Haftası’nda Gerilim Anları: Nicole Kidman ve Salma Hayek’in Karşılaşması

Paris Moda Haftası’nda dikkat çeken anlar yaşandı. Ünlü aktrisler Nicole Kidman (57) ve Salma Hayek (58) arasında gergin bir atmosferin hakim olduğu anlar, gözler önüne serildi.

İki oyuncunun karşılaştığı olay, Hayek’in eşi François-Henri Pinault’nun sahibi olduğu ünlü moda markası Balenciaga’nın etkinliğinde meydana geldi. Markanın yüzü olan Salma Hayek, etkinlikte bulunan Nicole Kidman ile fotoğraf çektirmek istedi. Ancak, Kidman bu isteğe olumsuz yanıt verdi.

Olayın sıcak anlarından birinde, Kidman’ın Hayek’in kolunu ittiği anlar kameraların kayıtlarına geçti. Görgü tanıkları, Kidman’ın Hayek’e "Çek elini" şeklinde bir tepki verdiğini belirtti.

Sonrasında Kidman, olay yerinden uzaklaştı. Bu duruma şaşıran Hayek’in ise etkinlikteki diğer ünlülerden şarkıcı Katy Perry ile fotoğraf çektirdiği gözlendi.

Yaşanan bu olay, uzun yıllar süren dostlukları ile bilinen iki kadın arasında gerilim olduğu yönünde söylentilere yol açtı. Nicole Kidman ve Salma Hayek’in 2003 yılında Oscar Ödülleri’nde birbirlerine rakip oldukları ve o yıl ödülü Kidman’ın kazandığı da akıllarda tekrar canlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hollywood’un İki İkonu Arasında Soğuk Rüzgarlar! Nicole Kidman ve Salma Hayek’in Paris Moda Haftası’ndaki Gerilim Anları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!