G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,43
CNY4,83
GBP44,70
EURO/USD1,09
BIST8.729,25
Petrol77,61
GR. ALTIN2.922,01
BTC2.219.700,51

Skandalın Arkasında: Köfteci Yusuf’a Yönelik Komplo Mu Var? Destekçileri Şubeleri Bastı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Köfteci Yusuf Alev Alev: Komplo Mu, Boykot Mu?

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın taklit ve tağşiş ürünler satan şirketleri ifşa etmesinin ardından, "Köfteci Yusuf" markası ve sahibi Yusuf Akkaş, ülke gündeminin merkezine oturdu. Akkaş, yaşanan olayların bir "komplo" olduğunu iddia ederek dikkatleri üzerine çekti. Nitekim, köfteciye yönelik başlatılan boykot kısa sürede tersine döndü ve birçok kişi, markaya destek vermek amacıyla şubelerine akın etti.

Türkiye gazetesinin köşe yazarı Cem Küçük, köşesinde benzer taklit ve tağşiş faaliyetlerinde bulunan tanınmış diğer markaların da önümüzdeki günlerde ortaya çıkabileceğini öne sürdü. Küçük, bu konudaki görüşlerini şöyle ifade etti:

"Bu arada, önümüzdeki günlerde tanınmış başka markaların da gündeme gelebileceğini belirtmek isterim. Hatta bazı lüks otellerde de benzer sorunların ortaya çıkması muhtemel. Kusura kalmayın, ancak bu millete dana eti diye domuz eti, bal diye glikoz, sucuk diye eşek eti yedirenler ve her türlü taklit ve tağşiş yapanlar, bunun bedelini ödeyecek. Yıllardır kim bilir bu halka neler yedirdiniz!"

Küçük’ün bu açıklamaları, sosyal medyada geniş yankı uyandırarak "Acaba gerçekten bir şey mi biliyor yoksa büyük bir fırtına mı geliyor?" sorularını gündeme taşıdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Skandalın Arkasında: Köfteci Yusuf’a Yönelik Komplo Mu Var? Destekçileri Şubeleri Bastı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!