G-QXXHXL9JW0
USD34,28
EURO37,48
CNY4,84
GBP44,80
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,11
GR. ALTIN2.927,09
BTC2.203.701,85

Alparslan Ormanında Kanlı Kavga: Dayı ve Yeğeni Cinayetinde Şok İtiraf!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Devrek’te Silahlı Saldırı: Dayı ve Yeğeni Hayatını Kaybetti

Devrek ilçesindeki Alparslan köyü ile Bılık köyü arasında yer alan ormanda, 3 gün önce Hayrettin Çorukcu ve yeğeni Yüksel Kürekci, ormanda içki içtikleri sırada silahlı saldırıya uğradı.

Olayın ardından yapılan ihbarla birlikte jandarma ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Ekiplerin kontrolleri sonucunda Hayrettin Çorukcu’nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Yüksel Kürekci ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Devrek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen Kürekci de hayatını kaybetti. Cenazeler, otopsi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Otopside, dayı ve yeğenin av tüfeği ile vurulduğu tespit edildi.

BİN SAATLİK KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İNCELENDİ

Çifte cinayetle ilgili jandarma ve polislerden oluşan özel bir ekip oluşturularak soruşturma başlatıldı. Ekipler, olayın aydınlatılması için bin saatlik kamera görüntüsünü inceledi. Yapılan araştırmalar sonucu köydeki 7 ev, 2 işyeri ve 2 araçta arama yapıldı. Bu aramalar sonucunda 10 av tüfeği ele geçirilirken, 8 şüpheli gözaltına alındı.

SİLAH SATIŞI UĞRUNA TARTIŞMA

Gözaltına alınan şüpheliler arasında bulunan Özgür Yolcu, jandarmadaki sorgusunda cinayeti itiraf etti. Yolcu’nun ifadesinde, "Daha önce tabanca alışverişi yapmıştık. Tabancayı geri almak istedim, ancak para konusunda anlaşamadık. Olay günü de tartıştık ve bana küfür etti. Önce Yüksel’e ateş ettim. Hayrettin silaha yönelince korkup ona da ateş ettim. Yüksel’in silahını ve mermilerini alarak kaçtım ve Belen Mahallesi’nde gömdüm. Eve döndüğümde ise kıyafetlerimi ve boş kartuşları sobada yaktım." dedi. Bu itiraftan sonra, Yüksel Kürekci’nin eşi, kızı ve oğlu dahil olmak üzere toplamda 7 kişi serbest bırakıldı.

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Özgür Yolcu, tartışmaya sebep olan tabancayı gömdüğü yeri ekiplerle paylaştı. Yapılan kazı çalışması sonucunda tabanca ele geçirilirken, şüpheli, olayda kullandığı ve aramalarda bulunan çift kırma av tüfeğini de teşhis etti. İşlemlerin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen Yolcu tutuklandı.

Adli tıp kurumunda otopsi işlemleri tamamlanan Hayrettin Çorukcu ve Yüksel Kürekci için Devrek ilçesinin Bılık köyünde öğle vaktinde cenaze düzenlendi. Cenaze sırasında jandarma ekipleri, olayın tekrar yaşanmaması için geniş güvenlik önlemleri aldı. Dayı ve yeğen, cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Alparslan Ormanında Kanlı Kavga: Dayı ve Yeğeni Cinayetinde Şok İtiraf!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!