G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.151.590,38

Başakşehir’de Bıçaklı Saldırı ve IŞİD Bağlantısı: Organize Suç Çetesi Peşinde!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başakşehir Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Kayaşehir’deki bir alışveriş merkezinin önünde bıçakla yaralanan E.Ç. (58), S.Y. (32) ve H.F.E. (14) olayının ardından hızla harekete geçti. Üç gün önce meydana gelen bu olayda, M.G. isimli şüpheli, Küçükçekmece Adliyesi’nde çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından “kasten öldürmeye teşebbüs” suçlamasıyla tutuklandı. M.G. ile olay günü bağlantılı olduğu belirlenen dört yabancı uyruklu şüphelinin yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

Olayla bağlantılı şüphelilerden A.M., R.M. ve D.D., Kayabaşı Mahallesi’ndeki adreslerinde gözaltına alındı. R.M. hakkında yapılan incelemede, bu kişinin ilçede bir spor salonunda antrenör olarak çalıştığı ve terör örgütü IŞİD’e üye olmaktan arandığı bilgisine ulaşıldı.

Olay günü, şüphelilerden A.M.’den 1000 dolar alan M.G.’nin, bu parayı hemen annesi N.G.’ye teslim ettiği, ayrıca bir iş yerinden 3 gigabayt internet paketi satın alarak bir saat sonra bıçaklı saldırıyı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Polis, olayın organize bir şekilde gerçekleştirilmiş olabileceği ihtimali üzerinde durarak, zanlılardan A.I.S.’nin yakalanması için çalışmalarına devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Başakşehir’de Bıçaklı Saldırı ve IŞİD Bağlantısı: Organize Suç Çetesi Peşinde!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!