G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.149.206,62

Şiddet Gören Kadınların Sesi: Hazal Kaya’dan Ağır Açıklamalar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hazal Kaya, Şiddete Karşı Sesini Yükseltti

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Sibel Arna’nın YouTube kanalı üzerinden yayınlanan "Ne Olursan Ol Rahat Ol" programına konuk oldu. Kaya, programda kişisel deneyimleri hakkında konuşarak, "Kendimle ilgili çok şey anlatmak istemiyorum, ancak ben de ‘İmdat’ dediğimde destek bulamadığımı biliyorum. Biz pamukların içinde başka bir yaşam sürmüyoruz. Şiddete maruz kalıyoruz ve bunu aşmakta zorlanıyoruz. Çözüm bulamıyoruz ve ceza uygulanmıyor,” dedi.

Kaya, geçtiğimiz yıl boyunca bu konularla ciddi şekilde ilgilendiğini vurguladı ve sözlerine şöyle devam etti: “Açıkça ifade etmesem de bizler de duyulmayı bekliyoruz. Lütfen yasalar uygulansın. Artık ölüm haberi almak istemiyoruz.”

"Yasal Düzenlemelerin Yapılması Gerekiyor"

Programda, başrolünde yer aldığı ‘Sorgu’ dizisinden de bahseden Kaya, dizinin oldukça etkileyici ve çarpıcı bir hikayeye sahip olduğunun altını çizdi. “Dizimiz şiddet temalarını içeren ağır diyaloglar barındırıyor. 10 bölüm süresince izleyicileri zorlayacak sahnelerle karşılaşacağız. Ülkemizde gerçek hayatta da bu tür olayların sıkça yaşandığını görmekteyiz. İnsani boyutta bakmamız gerekiyor. Hayatını kaybedenler sadece bir rakam değil; birinin kızı, birinin eşi, birinin yakın arkadaşı. Şu anda yapılması gereken tek şey yasal düzenlemelerin hayata geçirilmesini sağlamak,” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şiddet Gören Kadınların Sesi: Hazal Kaya’dan Ağır Açıklamalar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!