G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.151.861,40

Murat Boz’a Konserde Şok Saldırı: Yüzüne Cisim Fırlatıldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Murat Boz’un Diyarbakır Konserinde Şaşırtan Olay

Murat Boz, önceki akşam Kültür Yolu Festivali kapsamında Diyarbakır’daki sahnede performans sergiledi. Ancak konser esnasında istenmeyen bir olay yaşandı. Bir izleyici, Boz’un şarkı söylediği sırada yüzüne yabancı bir cisim fırlattı.

Olay karşısında neye uğradığını şaşıran Murat Boz, kısa bir süre arkasını dönerek yürüdü; ardından konserine kaldığı yerden devam etti.

"İYİYİM, HİÇBİR SIKINTI YOK"

Olaydan sonra sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Boz, şu ifadeleri kullandı: "Dün Diyarbakır’ın güzide insanlarıyla harika anlar yaşadık. Bu bireysel bir eylemdi, keşke olmasaydı; fakat bunu tüm Diyarbakır halkına mal etmek benim için haksızlık olur."

“Başından sonuna kadar çok güzel ağırlandım. Şarkılarımızı tüm izleyicilerle bir ağızdan söyledik. Bu benim için çok değerliydi." diyerek Diyarbakır halkına teşekkür etti ve "İyiyim, hiçbir sıkıntı yok." şeklinde belirtti.

Diğer Ünlülerdeki Benzer Olaylar

Murat Boz’un yaşadığı bu olay, son dönemde sahnede benzer saldırılara maruz kalan başka ünlü isimleri akla getirdi.

Simge Sağın

Gaziantep Kültür Yolu Festivali’nde sahne alan Simge Sağın, concert sırasında bir izleyicinin yüzüne çiçek fırlatmasının yanı sıra, başka bir kişinin telefon attığına tanık olmuştu.

Bengü

Van Kültür Yolu Festivali’nde performans sergileyen Bengü de, konserini "Ne Mutlu Türküm Diyene!" diyerek sonlandırdıktan sonra sahneye çok sayıda pet şişe fırlatıldığını aktardı.

Cem Adrian

Aynı festivalde sahne alan Cem Adrian’ın yüzüne de bir su şişesi atılmıştı. Konserin ardından konu ile ilgili açıklama yapan Adrian, “Bir-iki dikenden dolayı bahçeye küsülmez ki… Ki ben dikeni de severim gülden ötürü.” ifadelerini kullandı.

Bu olaylar, sanatçıların performansları sırasında karşılaştığı riskleri bir kez daha gözler önüne serdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Murat Boz’a Konserde Şok Saldırı: Yüzüne Cisim Fırlatıldı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!