G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.152.932,24

Ünlü Çiftin Kadın Cinayetleri Açıklamaları Sosyal Medyada Tepkileri Beraberinde Getirdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadın Cinayetleri Üzerine Ünlü İsimlerden Gelen Tepkiler Büyüyor

Kadın cinayetlerinin artışı karşısında toplumun tepkisi giderek büyüyor. Bu durum, ünlü isimlerin de kamuoyundaki görüşleriyle merak konusu haline geldi. Şevval Sam, Serenay Sarıkaya ve Sibel Can’ın ardından, Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen de açıklamalarıyla gündeme geldi.

Özçivit çifti, önceki akşam Bebek’teki bir mekandan çıkarken gazetecilere yansıdı.

Fahriye Evcen, kadın cinayetlerine dair gelen sorulara yanıt verirken, "Söylenecek çok şey var, fakat biz de herkes gibi üzülüyoruz. Elimizden çok bir şey gelmiyor" dedi.

Burak Özçivit ise, "Bir an önce bu durumların düzelmesini diliyoruz. Biz de elimizden geldiği kadar destek sağlıyoruz. Hiç hoş şeyler değil; umarım ki bu durumları kısa sürede atlatır ve düzeltebiliriz" şeklinde ifade etti.

Bu ünlü çiftin sözleri, sosyal medyada bazı tepkilerle karşılaştı. Tepkiler arasında, "Sıfır samimiyet," "Elinden geldiği kadar destek vererek ne yaptı acaba?" gibi eleştiriler yer aldı.

Bazı kullanıcılar, "Hayatımda gördüğüm en samimiyetsiz açıklamalar," derken, diğer bir tepki "Çok temkinli konuşuyorlar. Projeler, filmler, senaryolar kapıdan döner diye… Biraz daha duyarlı olmanızı bekliyoruz" şeklinde oldu.

Tepkiler, "Ne etliye ne sütlüye diyorsunuz…" ve "Sıradan, basit cümleler kurmuşlar. Daha etkili ifade edilebilirdi, kitap okusunlar bol bol," gibi yorumlarla devam etti. Son olarak, "Hiçbir şey söyleyememek…" ve "Beden dilleri her şeyi anlatıyor" ifadeleri paylaşıldı.

Bu yorumlar, ünlü çiftin açıklamalarının toplumsal duyarlılık açısından ne kadar yeterli bulunduğunu gösteriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ünlü Çiftin Kadın Cinayetleri Açıklamaları Sosyal Medyada Tepkileri Beraberinde Getirdi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!