G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.158.082,90

Iğdır’daki Kanlı Bombalı Saldırı Davasında Şok Gelişme: DEM Parti Başkanı Tutuklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Iğdır’daki Bombalı Saldırı Soruşturmasında Gelişmeler

Iğdır’da, 8 Eylül 2015 tarihinde meydana gelen ve 13 polisin hayatını kaybetmesine neden olan bombalı saldırıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Bu kapsamda, gözaltına alınan 8 şüpheliden 3’ü, aralarında Demokratik Ekonomi ve Medya (DEM) Parti İl Başkanı Mehmet Selçuk’un da bulunduğu kişiler, tutuklandı.

Dilucu Sınır Kapısı’nda meydana gelen olayda, devriye görevinde bulunan polis memurlarını taşıyan midibüs ile koruma aracı hedef alındı. PKK’lı teröristler tarafından uzaktan kumandalı bir bombanın patlatılması sonucu 13 polis şehit oldu. Bu saldırıyla ilgili olarak, Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde 10 Ekim tarihinde bir operasyon gerçekleştirildi. Bu operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Soruşturma sonucunda DEM Parti İl Başkanı Mehmet Selçuk’un da içinde bulunduğu 3 kişi tutuklanırken, 5 şüpheli ise yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayın detayları ve soruşturmanın ilerleyişi dikkatle takip ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Iğdır’daki Kanlı Bombalı Saldırı Davasında Şok Gelişme: DEM Parti Başkanı Tutuklandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!