G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,54
CNY4,85
GBP44,86
EURO/USD1,09
BIST8.873,66
Petrol79,44
GR. ALTIN2.925,29
BTC2.137.007,35

Balyozlu Öfke Anları: Sendika Temsilcisi Müdürü Yerle Bir Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çiğli’deki ESHOT Garajında Şok Olay: Sendika Temsilcisi Balyozla Odayı Darmadağın Etti

Geçtiğimiz hafta, Çiğli’de bulunan ESHOT’a ait bir garaj müdürlüğünde meydana gelen olay, büyük bir şaşkınlık yarattı. DİSK Genel-İş Sendikası’nın Karşıyaka temsilcisi Oğuzhan Alkan ile garaj müdürü arasında belirsiz bir sebep yüzünden tartışma başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine, Alkan, müdürün odasına dönerek elinde bir balyozla geldi. Çevresindekiler, Alkan’ı durdurmaya çalıştı ancak Alkan, elindeki balyozla odayı cehenneme çevirdi ve içindeki eşyaları parçalamaya başladı.

Tartışmayı yatıştırmaya çalışanlar, Alkan’ı güçlükle sakinleştirebildi. O anlar, çevrede bulunanlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Olay sonrası Alkan, polis tarafından gözaltına alındı; ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

‘Bazen Öfke Kontrol Edilemiyor’

Oğuzhan Alkan, olay hakkında yaptığı açıklamada, "DİSK Genel-İş Sendikası’nın Karşıyaka temsilcisiyim. Zaman zaman biriken sıkıntılar olabiliyor. Bazen böyle öfke patlamaları yaşayabiliyoruz. Kurum ve sendika gerekli adımları atacaktır. Hayat devam ediyor ve bu olayı geride bırakmalıyız. Gerekli ifadeleri verip belirli bir sürece girdik. Bugün seçim var; ben aday değilim. Önümüzdeki günlerde hayatımıza devam edeceğiz" dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Balyozlu Öfke Anları: Sendika Temsilcisi Müdürü Yerle Bir Etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!