G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,51
CNY4,84
GBP44,80
EURO/USD1,10
BIST9.132,30
Petrol76,46
GR. ALTIN2.877,92
BTC2.133.467,78

Sırlarla Dolu ‘İnci Taneleri’: Yılmaz Erdoğan’dan Gerçekleri Gizleyen Açıklama!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘İnci Taneleri’ Dizisi Seyirciyle Buluşmaya Hazır

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü ve Kubilay Aka gibi isimlerin yer aldığı ‘İnci Taneleri’ dizisi, yarın akşam izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. Dizinin merakla beklenen ilk bölümü, izleyicilerin ilgisini çekmek için hazırlanıyor.

Yılmaz Erdoğan, dizinin hem senaristi hem de başrol oyuncusu olarak, ilk sezonda izleyicilerden birçok soru aldığını belirtti. Yaz boyunca kendisine ve diğer oyunculara yöneltilen bu soruların, dizide yaşanacak olaylarla ilgili olduğunu ifade etti. Ünlü sanatçı, dizi içerisinde olacak gelişmelerin kendi ekibinin bile tam olarak bilmediğini açıkladı.

Erdoğan, izleyicilere önemli bir mesaj verdi. BKM’nin YouTube kanalında yaptığı açıklamada, "Seyircimiz şunu bilsin ki, arkadaşlar da sizinle aynı bilgiyi paylaşıyor. Onlara sormayın; size yalan söylemiyorlar. İnsanlar finale dair bir bilgiye sahipse, oyunlarının etkilenebileceğini düşünüyorum. Ancak ne olacağını bilmezlerse, bu hayata benzer bir durum yaratır. Bu nedenle herkesin performansının canlı kalması için böyle olmalı." şeklinde konuştu.

Ayrıca, Erdoğan, oyunculara yönelik baskıyı da eleştirdi. "Tekrar belirtmek istiyorum, arkadaşlarım durumu bilmiyor, gördüğünüz yerlerde onları sıkıştırmayın. Beni de sıkıştırmayın, ancak emin olun ki onlar da zorda kaldıklarında bana soruyorlar ve ben yanıt vermiyorum." diyerek, ekip içerisindeki gizemin önemine dikkat çekti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sırlarla Dolu ‘İnci Taneleri’: Yılmaz Erdoğan’dan Gerçekleri Gizleyen Açıklama!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!