G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,54
CNY4,84
GBP44,81
EURO/USD1,10
BIST8.948,12
Petrol76,08
GR. ALTIN2.873,80
BTC2.123.442,76

Hande Yener’den Konserde Sert Mesaj: “Yalaka Densın, Hiç Önemli Değil!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hande Yener, geçtiğimiz akşam Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nda sahne aldı. Konser sırasında, kadın cinayetleri hakkında bir değerlendirmede bulunarak, 29 Aralık 2019 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşme nedeniyle kendisine “yalaka” diyenlere tepki gösterdi.

“YALAKA DENSİN HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL”

Ünlü sanatçı, “Yıllar önce sayın cumhurbaşkanımızı ziyarete gittim. Gittiğim için bana ‘yalaka’ dendi. Densin, hiç önemli değil! Sevgili arkadaşım Demet Akalın ile birlikte gitmiştik. ‘Köpeklere çok ciddi şiddet uyguluyorlar. Her gün bir kadın hayatını kaybediyor, bu durum bizi çok rahatsız ediyor, içimiz yanıyor’ demiştik. O da bize, ‘Çok ağır yaptırımlar gelecek, söz veriyoruz’ yanıtını verdi. Biz asıl bu yüzden oradaydık, bunu da burada açıklamak istedim” şeklinde konuştu.

Konuşmasına devam eden Hande Yener, “Kimle konuşacağım? Devlet yetkilisiyle elbette ki. Kimle başka konuşmam gerekir? Anlamıyorum, bazen gerçekten çözüm yerine yok etmeyi seçen bir hâle düşürüyoruz kendimizi. Çözüm odaklı olmalıyız. Hepimiz çözümü aramalıyız” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hande Yener’den Konserde Sert Mesaj: “Yalaka Densın, Hiç Önemli Değil!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!