G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,60
CNY4,85
GBP44,85
EURO/USD1,10
BIST8.955,80
Petrol77,70
GR. ALTIN2.882,91
BTC2.131.662,90

Yasemin Öztürk: Gizli Aşk ve Pişmanlıklarla Dolu ‘Kurtlar Vadisi’ Anıları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yasemin Öztürk’ten Dikkat Çeken Açıklamalar

Yasemin Öztürk, ‘Üvey Baba’, ‘Koçum Benim’ ve ‘Behzat Ç’ gibi birçok unutulmaz dizide yer alarak dikkatleri üzerine çekti. Canlandırdığı her karakterle büyük beğeni toplayan Öztürk, kariyerinde önemli bir yere sahip olan ‘Kurtlar Vadisi’nde de yer aldı. İlk olarak ‘Güllü Erhan’ın sevgilisi olan ‘Ajan Nina’yı seslendiren Öztürk, daha sonra diziye oyuncu olarak dahil oldu.

Uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan Öztürk, Habertürk’ten Aytekin Teker’e verdiği röportajda ‘Kurtlar Vadisi’ne girmesiyle ilgili süreci paylaştı.

Öztürk, "Ajan Nina’nın rolü bitince dizinin o dönemki yönetmeni Serdar Akar bana ‘Sarah Vanunu’ karakterini verdi ve kamera karşısına geçtim" şeklinde konuşarak diziden neden ayrıldığını ve sonrasındaki pişmanlıklarını dile getirdi. O dönemde ‘Aşka Sürgün’ dizisinden de başrol teklifi aldığını belirten Öztürk, "Şimdiki aklım olsa ‘Kurtlar Vadisi’nden ayrılmazdım" dedi.

Yasemin Öztürk, ‘Kurtlar Vadisi’nde yer aldığı dönemde sokakta yürümekte bile zorlandığını ifade ederek, "Muazzam bir senaryosu ve izlenme oranı yüksek olan bir yapımdı. Orada yan rol diye bir şey yoktu; her karakter başrol gibiydi. Ayrıca, erkek egemen bir dizide yer almak da kadın olarak dikkat çekiyordu" şeklinde konuştu.

Öztürk, diziden ayrıldıktan sonra ‘Polat Alemdar’ karakteriyle tanınan Necati Şaşmaz ile gizli bir aşk yaşadığını itiraf etti. "İlişkim üç yıl sürdü" diyen Öztürk, ayrılma nedenini ise "Ayrılmak durumunda kaldım" şeklinde açıkladı.

Aşk ilişkisinin gizli kaldığını vurgulayan Öztürk, "Dizi ekibindeki birkaç kişi dışında kimse ilişkimizden haberdar değildi. 2 kişilik gizli bir dünyamız vardı ve buluştuğumuz tek yer Necati’nin evidir. Başka bir yere gidemezdik" ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yasemin Öztürk: Gizli Aşk ve Pişmanlıklarla Dolu ‘Kurtlar Vadisi’ Anıları!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!