G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,58
CNY4,86
GBP45,06
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,47
GR. ALTIN2.884,92
BTC2.137.234,17

Kılıçdaroğlu’ndan Sert Çıkış: “Ülkenin Uçurumunun Kenarında Duruyoruz!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında ortaya atılan iddialar, her iki taraf tarafından yalanlansa da eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu konuda sessizliğini bozdu.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hem kamuoyuna hem de partisinin üyelerine seslenerek, “Sustuklarımı duyanlara, yutkunduklarımı görenlere selam olsun” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, şu sözlerle eleştirilerine devam etti: “Beyler, kendinize gelin… Uçurumun kenarına gelmiş ülkemizin sorunlarıyla ilgilenin! Ülkenin bu duruma gelmesinin mimarı olan Saray ile mücadele edin! Toplumsal ittifakı ulusal kurtuluşumuz için tesis edin! Erken seçim isteyin ve gereğini yapın!”

Ayrıca, son bir yılı aşkın süredir belirli çevreler tarafından kendisine ve partisine yönelik sistematik bir şekilde saldırıldığını belirten Kılıçdaroğlu, bu grupların hangi amaçla oluşturulduğunu merak ettiğini ifade etti.

“Kendime kurulan kumpasların siyasetini asla yapmadım” diyen Kılıçdaroğlu, mağduriyet edebiyatının rakibi Erdoğan’ın bir taktiği olduğunu vurguladı. Kılıçdaroğlu, belediye başkanının sağlık durumuna duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Allah’tan acil şifasını diliyorum. Bu alçak operasyonu tertipleyenleri lanetliyorum” şeklinde konuştu.

Tüm kadınları destekleyen Kılıçdaroğlu, erkek egemen söylem ve erkek şiddetine karşı duruşlarını sürdüreceklerinin altını çizdi. “Kadınlarımızı koruyacağız, evlatlarımıza siper olacağız, gençlerimize sahip çıkacağız, ormanımızı, denizimizi, derelerimizi ve vatanın her karış toprağını savunacağız” diyerek, güçlü bir mesaj verdi.

Kılıçdaroğlu son olarak, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sözlerini anımsatarak, “Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş” dahi olsa “Muhtaç olduğumuz kudretin nerde olduğunu biliyoruz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kılıçdaroğlu’ndan Sert Çıkış: “Ülkenin Uçurumunun Kenarında Duruyoruz!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!