G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,62
CNY4,88
GBP44,85
EURO/USD1,10
BIST9.182,54
Petrol79,78
GR. ALTIN2.926,68
BTC2.155.444,79

Akan Trafikte Cep Telefonu ile Yürüyen Kadınlar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sultangazi’de, bir kadın caddede yürürken dikkat çeken bir olay yaşandı. Görüntülerde, kadın, cep telefonuna dalarak akan trafikte uzun süre yürüdü. Bir başka kadının da TEM Otoyolu üzerinde kendisini tehlikeye atarak yürüdüğü gözlemlendi. Her iki durum da cep telefonlarıyla kaydedildi.

İlk olay, önceki akşam saatlerinde 50. Yıl Mahallesi’nde meydana geldi. Bir kadın, elindeki telefona bakarak, trafiğin yoğun olduğu caddede kayıtsız bir şekilde ilerledi. Sürücüler, durumu fark edip uyarıda bulunsa da kadın, bu uyarılara kulak asmadan kaldığı yerden yürümeye devam etti.

TEM Otoyolu’nda Yürüyüş

İkinci olay, Sultangazi’deki TEM Otoyolu’nun Ankara istikametinde yaşandı. Yine bir kadın, araçların hızla seyrettiği yolda hem kendi güvenliğini hem de diğer sürücülerin güvenliğini tehlikeye atarak yürümeye başladı. Otoyol kenarındaki yürüyüşü sırasında, araçlar hornalarını çalmalarına rağmen bu uyarılara da aldırış etmedi. Kadının bu tutumu, çevredeki sürücüler için oldukça riskli bir durum oluşturdu ve yaşananlar cep telefonlarıyla kaydedildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Akan Trafikte Cep Telefonu ile Yürüyen Kadınlar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!