G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.148.254,97

Maden Suyu: Mineralleri Korumak İçin Hijyenik Cam Şişede Tüketilmeli

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Maden suyunu şişede içtiğinizde kabarcık oluşmaz, ama bardağa döküldüğünde meydana gelen köpürme, faydalı gazların kaybolmasına yol açar. Uzmanlar, maden suyunun hijyenik cam şişelerde tüketilmesini öneriyor. Aksi takdirde mineralleri yok edebilirsiniz.

Maden suyu, yüksek oranda magnezyum içerir bu mineral kas ve sinirlerdeki elektrik sinyallerinin iletimini sağlarken, kalp hastalıklarına karşı da koruma sağlar. Magnezyum eksikliği, damar sertliği gibi sorunlara yol açabilir ve maden suyu bu eksikliği gidermeye yardımcı olabilir. Ayrıca, sodyum vücuttaki sıvı dengesini düzenleyen en önemli elementlerden biridir.

Sodyumun bir diğer önemli görevi asit-baz dengesini korumak ve sinir uyarılarını taşımaktır. Bikarbonat, mide hastalıklarına iyi gelir ve böbrek taşı oluşumunu engellemeye yardımcı olur.

Maden suyunu yemekten en az bir saat sonra içmenin faydalı olduğunu söyleyen uzmanlar hemen sonra içildiğinde mide asit dengesini bozabileceğine dikkat çekiyor. Uzmanlar günde bir veya iki şişe öneriyor, ancak aşırı tüketimin zararlı olabileceği konusunda da uyarıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Maden Suyu: Mineralleri Korumak İçin Hijyenik Cam Şişede Tüketilmeli

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!