G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.136.256,66

Kaybolan Öğrenci İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’da Kayıp Öğrenci İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 1. sınıf öğrencisi olan Rojin Kabaiş, 27 Eylül akşamı yurtta akşam yemeğini yedikten sonra dışarı çıktı. Rojin’in geri dönmemesi üzerine, 28 Eylül’de saat 12.00 sularında arkadaşları durumu polise bildirdi. Rojin’in, 27 Eylül tarihinde saat 18.30 sıralarında Van Gölü Sahili’ne çakıl taşı toplamaya gideceğini söylediği, ancak birlikte gitmeyi teklif ettiği arkadaşının olumsuz yanıt verdiği öğrenildi.

Arkadaşları, 28 Eylül’de Van Gölü Sahili’nde Rojin’e ait cep telefonu, kulaklık, kek ve su buldu. Bulunan telefon, incelenmek üzere polise teslim edildi. Rojin, telefonla konuştuğu annesine markete gidip kahve, su ve kek alacağını belirtmişti. Bu gelişmelerin ardından, arama çalışmaları için polis, Jandarma Sahil Güvenlik, AFAD ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri harekete geçti. Gönüllü arama kurtarma ekipleri de bu çalışmalara katıldı ve polis ekipleri zaman zaman havadan destek sağladı. Arama çalışmalarında, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’nden getirilen yandan taramalı sonar cihazı, jandarmanın su üstü radar cihazı ve gönüllü ekiplerin kullandığı termal kameralı dron da kullanılıyor.

Arama faaliyetleri 9. güne girmesine rağmen Rojin’e dair herhangi bir iz bulunamadı. Daha önce YYÜ sahili ile Bardakçı arasında tekne ve botlarla arama yapan ekipler, bugünkü çalışmalarını İskele Sahil bölgesinde yoğunlaştırdı. Aramalar, Rojin Kabaiş’in bulunması umuduyla devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kaybolan Öğrenci İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!