G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.133.924,58

Kobra Murat: ’18 Kilo Altın Değil, İşte Gerçeğim!’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kobra Murat’tan Mal Varlığı ve İnşaat Açıklaması

Tanınmış şarkıcı Kobra Murat olarak bilinen Murat Divandiler, önceki yıl yaptığı "18 kilo altın, 18 ev ve 4 yazlığım var" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak sonrasında bu sözlerinin yanlış anlaşıldığını ve gerçek mal varlığını paylaşmak istediğini belirtti.

Murat, "Ben ‘Şu ana kadar aldıklarım 18 kiloyu bulmuştur’ dedim; fakat bu kes yapıştır yöntemiyle ’18 kilo altınım var’ şeklinde yayıldı," diye konuştu. Kendi mal varlığı hakkında açıklamalarda bulunan sanatçı, "Gerçek varlığım; 4 ev, 2 yazlık, 2 gecekondu ve 3 katlı bir dükkanım var. Ayrıca, çocuklarıma yaptırdığım 14 ayar altınlarım mevcut. Herkes benden ev ve yardım istiyor, fakat benim arabam bile yok. İşe giderken otobüsle seyahat ediyorum. O otobüse giderken de mahalledeki herkese yardım ediyorum. Yolda 10 bin lira dağıtıyorum, ama Allah onları benim karşıma çıkarıyor," ifadelerini kullandı.

Belediyeye Yaptığı Açıklama

Geçtiğimiz günlerde ‘Aramızda Kalmasın’ isimli magazin programına katılan Kobra Murat, Balat’ta 4 katlı bir bina inşa ettiğini duyurdu.

Bina inşaatında 4. katın üstüne teras eklemek istediğini belittikten sonra belediyeden izin alamadığını ifade etti. Kobra Murat, "Bu üst kata belediye izin vermiyor, teras yapacağız. Fatih Belediyesi’ne sesleniyorum; bu çatı katını birazcık yükseltelim, çocuklarımla birlikte oturalım. Galata Kulesi gözüküyor. Çatımızı yükseltelim başkanım. Bitmemiş haliyle bile göreceksiniz, her katta tuvalet var, jakuzi de koydum. Alt katta terzilik yapacağım," dedi.

Ayrıca, inşaat sürecinde büyük harcamalar yaptığını ve bir müteahhit tarafından dolandırıldığını söyleyerek, "Çok para kaybettim ama altınlarım gitmedi. Hep çalıştım," şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kobra Murat: ’18 Kilo Altın Değil, İşte Gerçeğim!’

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!